29 / 04 / 2024

Muhafazakar konut projesi Locca Beykent!

Muhafazakar konut projesi Locca Beykent!

Firma: Su Yapı Gayrimenkul

Proje: Beykent Locca

Muhafazakar konut projesi Locca Beykent'te ankastreli oturuma hazır dairelerin satışları devam ediyor. Locca Beykent'te 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri sunuluyor...




Su Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Locca Beykent projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü-Beykent bölgesinde yer alıyor. Locca Beykent projesinin inşaatı 2014 yılında başladı.


Muhafazakar aile yaşamına hitap eden Locca Beykent projesi 128 daire ve 16 dükkandan oluşuyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Locca Beykent projesi 5 katlı altı bloktan meydana geliyor.


24 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Locca Beykent projesi 7 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Locca Beykent'te 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri sunuluyor.


Yüzde 75 yeşil alanın bulunduğu Locca Beykent projesinde hamam, sauna, çocuk oyun alanı, kapalı havuz, çocuk havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, mini club, otopark gibi sosyal imkanlar mevcut.


Locca Beykent projesinde daireler davlumbaz, fırın, mikrodalgalı olarak ankastre şekilde teslim ediliyor. Locca Beykent projesi E-5'e ve metrobüse yakın mesafede yer alıyor.




Adres: Adnan Kahveci Mah. Çamlıtepe Cad. No:15  Beykent / Beylikdüzü / İSTANBUL   


Tel: 0850 800 4 800   

Web: www.loccabeykent.com  

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön