18 / 05 / 2024

Muhamad Darwıch

Muhamad Darwıch

Mint Proje Mühendislik İnşaat Proje Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi, Muhamad Darwıch ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hibe Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Matusevıch tarafından kuruldu.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Chıngız Akhmetov ve Magomed Shısıev ortaklığında kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Darwısh Abdelhay Solıman tarafından kuruldu.

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile MHD Saıd Chıkhanı ve Mohammed Ghadesh ortaklığında kuruldu.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Ch Tasarım Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ch Tasarım Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Hiçdönmez tarafından kuruldu.

Muhamad Darwıch Haberi

Muhamad Darwıch

Mint Proje Mühendislik İnşaat Proje Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi, Muhamad Darwıch ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu. 


Mint Proje Mühendislik İnşaat Proje Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...