03 / 05 / 2024

Muhammed Ali abd çiftliği

Muhammed Ali abd çiftliği

Muhammed Ali’nin ABD’deki 327 dönümlük çiftliği 2 milyon 895 bin 37 dolar bedelle satışa çıkarıldı. 37 dolar, ünlü boksörün kariyeri boyunca kazandığı 56 maçta yaptığı 37 nakavtı temsil ediyor.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Elçi tarafından kuruldu.

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 3 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Aldhaifi tarafından kuruldu.

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal'da Muhammed Ali Tohumcu tarafından kuruldu.

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Zengi Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zengi Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Hacıoğlu kuruldu.

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu!

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu. KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO tarafından Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mustafa Ekşi, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mehmet Akif Ekşi, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ali Demirci görevine getirildi.

Muhammed Ali abd çiftliği Haberi

Muhammed Ali abd çiftliği

ABD'li efsane boksör Muhammed Ali'nin Michigan eyaletinde yer alan çiftliği bu ay satışa sunuldu. Boksörün eşi Lonnie Ali'nin Berrien Springs köyünde bulunan 327 dönümlük çiftliği 2 milyon 895 bin 37 dolara (yaklaşık 13 milyon 578 bin 172 TL) satacağı belirtildi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre 2016'da 74 yaşında hayatını kaybeden boksör parkinson hastalığına yakalanmadan 10 yıl önce yani 1975'te 100 yıllık çiftliği satın almış ve emekliliğini bu evde geçirmişti. Çiftliğin satış rakamının sonundaki 37 doların boksörün kazandığı 56 maçtan elde ettiği 37 nakavtı temsil ettiği söyleniyor. 

Çiftlikte 4 yatak odalı evin haricinde ahır, havuz, spor salonu, garajlar, avlular ve bir ofisi olduğu ifade ediliyor. . Muhammed Ali'nin dinlendiği ve maçları için enerji depoladığı evde egzersiz yaptığı boks ringine ilaveten...