21 / 05 / 2024

Muhammed Alinin çiftlik evi satıldı mı

Muhammed Alinin çiftlik evi satıldı mı

New York merkezli Türken Vakfı, 2016'da yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör ve ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin Michigan'daki çiftlik evini satın aldı

Türken Vakfı, Muhammed Ali'nin çiftlik evini satın aldı!

New York merkezli Türken Vakfı, 2016'da yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör ve ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin Michigan'daki çiftlik evini satın aldı

TOKİ Niğde Çiftlik’te 157 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ Niğde’nin Çiftlik ilçesinde inşa edilecek 157 konutun ihalesi yapıldı. İhale kapsamında; 157 konut, bir ticaret merkezi, bir cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 157 konut ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Niğde Çiftlik 157 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Çiftlik Cadde AVM Samsun'un vizyonuna katkı sağladı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve beraberindeki esnaflar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Çiftlik Cadde AVM projesi için teşekkür ettiler.

Gölcük Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor, spor salonunda Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları bulunuyor...

Çiftlik Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak?

İnşaatına başlanan ve büyük aşama kaydedilen "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası yer alacak...

Samsun Çiftlik Cadde AVM projesinde son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediyesi "Çiftlik Cadde AVM" projesi kapsamında İstiklal(Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan binalara dış cephe kaplama çalışmaları ve giriş katlarında bulunan ışıklandırma ve elektronik sistemleri yapmaya devam ediyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 157 konut ihalesi 15 Aralık'ta!

TOKİ Niğde Çiftlik 157 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 15 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

İnşaatı tam gaz devam eden "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

TOKİ Niğde Çiftlik'te 157 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Niğde'nin Çiftlik İlçesinde 157 adet konut, 1 adet Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

Niğde Çiftlik Devlet Hastanesi açıldı!

Niğde’nin Çiftlik ilçesindeki Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Kavaklıoğlu, yaptığı açıklamasında, “Verdiğimiz ilk sözlerden biri Çiftlik'e yeni bir devlet hastanesi yaptırmaktı. Çok şükür bugün Çiftlik Devlet Hastanesini ziyaret ettik. " dedi

Muhammed Alinin çiftlik evi satıldı mı Haberi

Muhammed Alinin çiftlik evi satıldı mı

New York merkezli Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (Türken), 2016'da hayatını kaybeden ABD’nin efsanevi boksörü Muhammed Ali’nin Michigan’daki 40 yıllık çiftlik evini aldı.

Chicago Tribune gazetesinin haberine göre, Muhammed Ali’nin eşi Lonnie Ali, Michigan eyaleti Berrin Springs’teki St. Joseph Nehri kenarında yer alan yaklaşık 328 dönümlük arazi içindeki Muhammed Ali'ye ait mülkü geçen ay Türken Vakfına sattı. 

Çiftlik arazisinde, 4 yatak odalı ana evin dışında içinde boks ringi bulunan spor salonu, basketbol alanı ve havuz dahil 7 ek bina bulunduğu bildirildi.

-“Alıcılar bölgeye ve nostaljiye aşık oldular”

Muhammed Ali’nin evi 1970’li yılların ortasında 400 bin dolara satın aldığı, daha sonra Los Angeles ve Arizona’ya taşınmasına rağmen söz konusu evi dönem dönem inzivaya çekilmek için kullandığı belirtildi.

Mülkü satışa koyan emlak ajansı Cressy &...