06 / 05 / 2024

Muhammed Avcı kimdir

Muhammed Avcı kimdir

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

İlyas Avcı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İnfo Yatırım’da hangi görevde bulunuyor?

İlyas Avcı ne zaman ve nereden mezun oldu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi belgeleri bulunuyor? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte İlyas Avcı ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı kimdir? Kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Ayder'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaptığı açıklamada, "Ayder'in dönüşümünü, o coğrafyanın doğasına ve mimarisine uygun şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Rize'de kentsel dönüşüm rezerv alanları belirlendi!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Muhammed Avcı: Rize'de kentsel dönüşüm başlamalı!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Muhammed Avcı kimdir Haberi

Muhammed Avcı kimdir

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Rizedeyiz Gazetesi'nde yer alan habere göre, Milletvekili Avcı programda havalimanı inşaatı, yerel seçim süreci, ilçe belediye başkan adayları, cumhur ittifakı ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Milletvekili Avcı havalimanı inşaatının durması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Avcı,  “Ülke olarak ciddi bir ekonomik savaşla karşı karşıya olduğumuzu görmek lazım. Maliye bakanımızın da açıkladığı üzere bir mali disiplin getirildi ve burada belli tedbirler alındı. Bu tedbirler çerçevesinde Cumhurbaşkanımızın da daha önce ifade ettiği, başlamayan yatırımların bir süre ertelenebileceği ama başlayan yatırımların da hızlıca tamamlamayı hedefliyoruz demişti. Havalimanındaki konu ise bambaşkadır. Taşeron firma ile ihaleyi alan firma anlaşamaya bilir. O firmayı değişebilir. Bunlar kendi...