29 / 04 / 2024

Muhammed Bin Raşid el Maktum

Muhammed Bin Raşid el Maktum

Dubai'nin en büyük şirketlerinden Dubai Group'un emlak bölümü Dubai Properties borçları konusunda yaşadığı sorunlar sonrasında üst düzey yöneticilerini değiştiriyor

El Maktum'un metrosu ülkedeki krize takılabilir

Dubai Metrosu'nu yapan şirketlerin Türk ortağı Yapı Merkezi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Arıoğlu, bitmeyen hatla ilgili kararın önümüzdeki günlerde alınacağını söyledi

'Körfezde şirketlerimize 40 milyar dolarlık iş var'

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 10-15 yıl içinde yapacağı 400 milyar dolarlık yatırımdan Türk müteahhitlerin en az 40 milyar dolarlık pay alması gerektiğini söyledi.

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

EYT'lilere eksik zam şoku! Zamma rağmen maaşlar 5 bin 500 TL'den az yattı! EYT'liler hemen bakın!

Emeklilerin ve Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) hesabına yatan ve yatacak olan emekli maaşlarının açıklanan resmi rakamların altında kalması kafaları karıştırdı. EYT'lilere eksik zam şoku! Zamma rağmen 5 bin 500 TL'den az yattı! EYT'liler hemen bakın!

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Suudi Arabistanlı vatandaşlara Türkiye'deki evlerini satın uyarısı!

Türk ürünlerine ambargo uygulayan Suudi Arabistan, Türkiye’den ev alan Suudi vatandaşlarını engellemek için çalışıyor. Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Türkiye'den ev alan Suudi vatandaşlarının evlerini satmalarını talep etti.  

Nane Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nane Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Raşid Yılmaz tarafından kuruldu.

Suudi Veliaht Prensi: İran ile savaş küresel ekonomiyi çökertir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İran ile yaşanan gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Bin Selman, İran ile askeri değil, siyasi bir çözümü tercih edeceğini belirtti.

TOKİ 50 bin konut projesinde sıra emeklilerde!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvuru süreci devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilerde. Bu haktan faydalanmak isteyen emekliler pazartesi gününden yani 25 Mart’tan itibaren bankalara müracaat edecek. 

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Katar'dan 15 milyar dolarlık yatırım paketi!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Türkiye'nin ekonomisine güvendiklerini ve 15 milyar dolarlık yatırım paketi hayata geçireceklerini açıkladı.

Muhammed Bin Raşid el Maktum Haberi

Muhammed Bin Raşid el Maktum

Dubai'de 10 milyar dolarlık Dubailand ve Jumeirah Beach Residence gibi projeleri bulunan Dubai Properties, "şirket borçları" konusunda uzman kabul edilen David Anderson'ı finansal müdür olarak atadı. Daha önce Cadbury ve Unilever'de görev yapan Anderson'ın yanı sıra British Airways'in eski pazarlama bölümü başkanı Jayne O'Brien de şirketin pazarlama bölümünün başına getirildi. Atamalar Dubai Group'a ait Dubai Properties, Sama Dubai ve Tatweer şirketlerinin Dubai'nin önde gelen emlak şirketlerinden Emaar Properties ile yapılması planlanan birleşmenin iptal edilmesinin ardından gerçekleştirildi. Şeyh Muhammed Bin Raşid el Maktum'a ait bulunan grubun 1,9 milyar dolara yakın borcu bulunduğu...