29 / 04 / 2024

Muhammed Emin Kabbani

Muhammed Emin Kabbani

Turizm ve seyahat sektörlerinin sahip, yönetici ve üst düzey yetkililerinin yer aldığı uluslararası bir kuruluş olan SKAL International Konya'nın Ocak ayı olağan toplantısı Rixos Konya otelde gerçekleşti.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

Asgari ücret, emekli ve memur zammı için AK Parti'den hızlı açıklama! Ansızın duyuruldu, hemen bakın!

Son dakika açıklamasına göre, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, seçim sonrasında asgari ücret, memur ve emekli zammı konularının meclisin ilk gündem maddeleri olacağını duyurdu.

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

EYT'lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti'den resmi açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını söyledi.

EYT'liler müjde! Maaşlar o ay tıkır tıkır hesaplara yatacak! AK Parti'den EYT açıklaması...

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu verdi. Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını belirtti...

Muhammed Emin Kabbani Haberi

Muhammed Emin Kabbani

Rixos Konya Genel Müdürü ve Skal International Konya Başkanı Muhammed Emin Kabbani liderliğinde aylık toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Toplanünın açılış konuşmasını yapan başkan Kabbani, " Turizm tesisleri arttıkça değeri artan bölgenin gerçek değerini ortaya koyarak, Konya turizminin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Geçtiğimiz ay İran'a gerçekleşen gezi bizlere çok yeni umutlar sağladı. TÜRSAB'ın organize ettiği THY sponsor olduğu Seyahat acentaları yetkililerinin ve otelcilerin kaüldığı İran gezisinde olumlu sonuçlar aldık. İranlı acenta yetkilileri bu yılın Konya için çok güzel geçeceğini, İranlı turistlerin Konya'ya karşı artan ilgi ve taleplerinin çok fazla olduğunu belirtti. Konya'da faaliyet gösteren tüm turizm ve sektör sahipleri ve yöneticileri olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde olarak çok daha aktif söz sahibi olabileceğimizi ve Konya turizmini çok...