02 / 05 / 2024

EYT'lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti'den resmi açıklama

EYT'lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti'den resmi açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını söyledi.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda gözler artık Meclis'e çevrilmiş vaziyette.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı EYT düzenlemesini içeren kanun teklifinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.

Konuyla ilgili son açıklama ise AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu'ndan geldi.

Akbaşoğlu, bakanlığın teknik çalışmayı tamamlamasından sonra düzenlemenin kanun teklifi haline getirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

EYT lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti den resmi açıklama

"Bu bir süreç. Sözleşmelilere kadro düzenlemesinden sonra EYT düzenlemesini muhtemelen önümüzdeki hafta Meclise sunacağız." diyen Akbaşoğlu, Meclis Genel Kurulu takvimine işaret ederek net bir tarih vermedi.

Akbaşoğlu, "Mart ayında EYT’li kardeşlerimiz maaşlarını alacak." diye konuştu.

YAŞ SINIRI YOK


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön