28 / 07 / 2024

Muhammed Faruk Durmuş

Muhammed Faruk Durmuş

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Faruk Durmuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Aydede Caddesi'nde kuruldu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Dem Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Travel One Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel One Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Faruk Durmuş tarafından kuruldu.

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Faruk Durmuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Aydede Caddesi'nde kuruldu.

Hz Muhammed'in kabrinin yeri mi değiştirilecek?

İngiliz Independent gazetesi, Suudi Arabistan'ın Medine kentinde bulunan Mescid-i Nebevi'yi genişletme projesi kapsamında Hazreti Muhammed'in, eşlerinin ve kızlarının kabirlerinin yerinin değiştirilmesini içeren bir öneri olduğunu yazdı

Faruk Güllüoğlu Antalya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Faruk Güllüoğlu Antalya’yı bölgesel üs olarak seçmesinin ardından 2'inci mağazasını da Antalya Konyaaltı mevkiinde hizmete açtı. Faruk Güllü, “Antalya ve çevresinde toplam yatırım miktarımız 2 milyon TL’yi aştı" dedi

Ömer Faruk Çelik: Konutta talep yetersizliği beklenmiyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Doğru fiyat ile arz edilmiş konutlar alıcısına ulaşır. Orta ve uzun vadede sektörde talep yetersizliği beklemiyoruz" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Doğru fiyatlı konut her zaman satılır!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörde talep daralması beklemediklerini belirterek "Doğru fiyatla arz edilmiş konutlar mutlaka alıcısına ulaşır" diye konuştu...

Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı!

Baklavacılık sektörüne 1871 yılında başlayan Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı. Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, önemli ve kaliteli markaları Antalya'da görmekten mutluluk duyduklarını söyledi...

Durmuş Yılmaz kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Durmuş Yılmaz, ne zamandan beri, TSKB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde kamulaştırma olmalı!

Alman ortaklı inşaat şirketi Vartaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel dönüşüm, kamulaştırma olmadan kesinlikle başarıya ulaşamaz. Bu, sadece vatandaşla müteahhit arasında yürüyebilecek bir konu değil" dedi.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değil!

Fikirtepe’de, sahibi anlaşmaya yanaşmadığı için dokunulamayan ve 30 dönüm arsa ortasındaki görüntüsüyle kamuoyunda ilgi uyandıran Yalnız Ev bugün yıkılıyor. Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata konuyu değerlendirdi.

Muhammed Faruk Durmuş Haberi

Muhammed Faruk Durmuş

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Faruk Durmuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurtiçerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.     Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğerhizmetlerini yerine getirmek, 2. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak,     bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak,     ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri...