06 / 05 / 2024

Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi son durum

Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da hayata geçirdiği kültür merkezini tamamlıyor.

Meskun Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Meskun Yapı Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 35 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Yıldırım, Muhammed Yıldırım, Metin Yıldırım ve Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yıldırım tarafından kuruldu.

Modada italyan ekolünün temsilcisi Bambi'de yaz sonu indirimleri zamanı! İşte 20 Eylül 2022 Bambi fiyat listesi!

İtalyan ekolünü Türk tüketicileri ile buluşturan Bambi ayakkabı, yaz ürünlerinde sepette yüzde 15’e varan indirim uyguluyor. Bambiayakkabi.com.tr adresi üzerinde uygulanan kampanyaya sandaletten terliğe, spor ayakkabıdan stilettoya bir çok ürün dahil edildi. İşte Bambi fiyat listesi

Penti sezon sonu ürünlerde yüzde 50’yi aşan indirim fırsatları penti.com.tr’de! İşte 15 Eylül 2022 Penti fiyat listesi

Şehirli kadının ihtiyaçlarına odaklanan giyim markası Penti, tüm yaz ürünlerinde yüzde 70 indirim başlattı. İşte Penti'nin 15 Eylül 2022 tarihli kampanyalı fiyat listesi

Koton’dan sezon sonu yaz ürünlerinde indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi!

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte Koton’da seçili yazlık ürünlerde 3 al 2 öde ve tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim kampanyası online mağaza üzerinde devam ediyor.  İşte fırsatlar…

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Goemir İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goemir İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Bülent Yazır tarafından kuruldu.

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aykaç ve Rıfat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Konya'da 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya Sulh Hukuk Mahkemesi, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 585 bin TL olarak belirlendi. 

Memsa Yapı'dan özsermaye ile 5 yeni proje!

Şu anda 5 yeni proje gerçekleştirdiklerini söyleyen Memsa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Sadi Fırış, “Firmamızın en büyük avantajlarından biri krediye bulaşmadan özsermaye ile çalışmamız” diye konuştu.

Ankara Çubuk'ta 11 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Çubuk Belediye Başkanlığı, Ankara Çubuk Yazır'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 10 milyon 980 bin TL olarak belirlendi.

Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi son durum Haberi

Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Halk Eğitim Merkezi binasını baştan aşağı yenileyeceklerini söyleyerek, “Burayı kadınlarımıza yönelik mesleki eğitim kursları vereceğimiz bir yaşam merkezi haline getireceğiz” sözünü vermişti. 

Antalya Halk Eğitim Merkezi binasını baştan aşağı yenileyen Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarında sona geldi. Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi olarak Elmalılara hizmet verecek tesis bölgenin çok önemli bir ihtiyacını giderecek. İçinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, kreş, kadınlar lokali ve gençlik merkezinin yer aldığı kültür merkezi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Antalya Büyükşehir...