17 / 05 / 2024

Muhammed Igbarıye

Muhammed Igbarıye

Shreem İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Muhammed Igbarıye Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi' nde kuruldu.

Türkiye'ye Sudan'daki imar projelerine destek çağrısı!

Sudan Devlet Bakanı Ebu Ubeyde Muhammed, ülkenin doğusundaki imar ve kalkınma projelerine destek için Türkiye'ye çağrı yaptı.

Shreem İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Shreem İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Muhammed Igbarıye Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi' nde kuruldu.

Prens Sultan Bin Muhammed Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşıyacak!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor.

Prens Muhammed Al Saud, Sultan Makamı'ndan 18 milyon dolara 3 konak aldı!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Muhammed Al Saud, İstanbul'dan 3 konak satın aldı. Çengelköy'deki evlere 18 milyon dolar ödeyen Suudi prens, dekorasyon için de 10 milyon dolarlık harcama yaptı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mısır’a çöp toplama kamyonlarını teslim etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır gezisi sırasında Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye söz verdiği 150 adet çöp toplama kamyonunu Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından teslim edildi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mısır'a çöp toplama kamyonu gönderiyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır gezisi sırasında Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye söz verdiği 150 adet çöp toplama kamyonu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderiliyor...

Atapol Vadisi'nde 165 bin YTL'ye!

110 dairelik Atapol Vadisi adlı butik proje, 10 milyon YTL'ye mal olacak.

TOKİ'ye satılan Siirt arsasına haksız kazanç raporu

Siirt'te 22 bin YTL'ye alınan arsanın TOKİ'ye 100 katına satıldığı yönündeki tespitler, bilirkişi raporuyla doğrulandı.

Yeşilköy Konakları'nda dolar 1.30 YTL!

Gül İnşaat'ın 100 konutluk projesi Yeşilköy Konakları'nda dolar 1.30'dan sabitlendi.

Askerden TOKİ'ye dev teklif

Milli Savunma Bakanlığı, Konak Belediyesi ve TOKİ'ye Güzelyalı Asker Hastanesi'nin bulunduğu alana 400 yataklı bina yapılması karşılığında, Hatay'daki araziyi önerdİ.

Dubai Prensi El Maktum Türkiye'de!

Konya'da yarın bir açılışa katılacağıbildirilen Dubai Kültür Meclisi Başkanı Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum, Türkiye'ye geldi.

Çevreci tesislere 'yeşil yıldız'

Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizm tesislerinin yıldızlandırma kriterlerini değiştiriyor ve çevreye duyarlı tesislere yeşil yıldız uygulamasına geçiyor.

Ege-Koop'tan 7 bin YTL'ye arsa!

İzmir'de 25 yılda 100 bin kişinin yaşadığı 7 modern kent ve bir alışveriş merkezi kazandıran Ege-Koop, Villakent'te 7 bin YTL'ye arsa satacak.

Muhammed Igbarıye Haberi

Muhammed Igbarıye

Shreem İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Muhammed Igbarıye Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu. 


Shreem İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...