14 / 05 / 2024

Muhammed Talha Enis

Muhammed Talha Enis

MZE Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muhammed Talha Enis Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Sütyemez tarafından kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de A. Talha Kurt ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nous Yapı Mimari Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Elif Karhan Muhammed ve  Talha Yuyucu tarafından kuruldu.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Muhammed Talha Enis Haberi

Muhammed Talha Enis

MZE Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muhammed Talha Enis Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.


MZE Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) İNŞAAT a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, tüneller, köprüler, bentler, lojmanlar, iskeleler, liman binaları, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, uçuş pistleri, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...