06 / 05 / 2024

Muhammer Çubukçu

Muhammer Çubukçu

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Çubukçu, Sevda Çubukçu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Nish İstanbul, Bahçelievler'de kuruldu.

BİM’de muhteşem Ramazan indirimleri başladı! Tereyağı 125 TL’ye, salam 49.50 TL’ye, çubuk patates 44.50 TL’ye düştü!

BİM’in Ramazan indirimlerinin yer aldığı 28 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de tereyağı 125 TL’ye, salam 49.50 TL’ye, çubuk patates 44.50 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 28 Mart 2023...

Ziraat Bankası Özbekistan Semerkant'ta şube açtı!

Ziraat Bankası dördüncü şubesini Özbekistan Semerkant’ta açtı. Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu açılışta konuşma yaptı. Müdür Çubukçu, Ziraat Finans Grubu'nun Özbekistan'daki yatırımlarına ve bankacılık sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

İstanbul Havalimanı Ataköy'ü etkiler mi?

Yurt Gayrimenkul'den Muhammer Çubukçu, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınmasının Ataköy'ü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı...

Akçınar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçınar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Mumcu ve Saadet Çubukçu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samandağ'da imar planından sonra hizmetler hızlandırılacak!

Başkan Nehir, Ataköy, Huzurlu, Çanaoluk, Avcılar, Çubukçu hattında ziyaretlerini gerçekleştirerek,İmar planının yapılmasından sonra hizmetlerin daha da hızlandırılacağını, daha kapsamlı, kalıcı hizmetler yapılacağını belirtti

Zigana Yol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zigana Yol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Arslan ve Adem Akın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile Güngören, Akıncılar Mahallesi, Çubukçu Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 14 konutun satışta olduğu proje dairelerin fiyatları 51 bin 118 TL'den başlıyor. TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları yarın başlıyor.

Rochel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rochel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Çubukçu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Merter, Fidan Sokak, Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Gayrimenkuldeki belirsizlikler hükümet kurulmadan giderilemez!

SVR Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çubukçu, seçim döneminin sektörü ciddi ölçüde etkilediğini, taşların yerine oturması için hükümetin bir an önce kurularak ekonomiye yön verilmesi gerektiğini belirtiyor.

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Çubukçu, Sevda Çubukçu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Nish İstanbul, Bahçelievler'de kuruldu.

Deniz Ekim Çubukçu kimdir?

Mimar Deniz Ekim Çubukçu kimdir? Mimar Deniz Ekim Çubukçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Deniz Ekim Çubukçu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Deniz Ekim Çubukçu..

Rochel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rochel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Çubukçu tarafından 100 bin liralık sermaye ile 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta kuruldu.

Karşıyaka'nın yürüyüş haritası çıkarılıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Doktor Ebru Çubukçu'nun TÜBİTAK desteğiyle hazırladığı rapor, Türkiye'de bir ilk olacak. Çubukçu "Bu çalışma kentlerimizdeki yürünebilirliliğin mekansal ölçütlerine ışık tutacak" dedi

Muhammer Çubukçu Haberi

Muhammer Çubukçu

Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Çubukçu, Sevda Çubukçu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.


Yurt 2009 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  6- Arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın almak, inşa...