17 / 06 / 2024

Muhammet Altuntaş

Muhammet Altuntaş

Maska İnşaat Metal ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi, Şaban Altuntaş, Muhammet Altuntaş, Mustafa Altuntaş tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 aralık'ta kuruldu

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Altuntaş Elektrik Metal Hırdavat Lojistik Medikal Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altuntaş Elektrik Metal Hırdavat Lojistik Medikal Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Akbaş tarafından kuruldu.

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Altun Taş Kalıp Ve İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Altun Taş Kalıp Ve İskele Sistemleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Altuntaş tarafından kuruldu.

Altun Yaşam İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Yaşam İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Altuntaş tarafından kuruldu.

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mikael Altuntaş imzasıyla kuruldu.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Muhammet Altuntaş Haberi

Muhammet Altuntaş

Maska İnşaat Metal ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi, Şaban Altuntaş, Muhammet Altuntaş, Mustafa Altuntaş tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 2 aralık'ta kuruldu. 


Maska İnşaat Metal ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve inşaat müteahhitliği hizmetleri yanı sıra taahhüt ve taşeronluk işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak aracılık ve komisyonculuk yapmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maska İnşaat Metal ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Paşaköyü, Paşaköyü Caddesi,...