27 / 04 / 2024

Muhammet Balta ilbank için ne dedi

Muhammet Balta ilbank için ne dedi

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çevre ve Şehircilik'te 2023'e Doğru değerlendirme toplantısında Edirne'deki sektör temsilcileri buluştu. Balta, "İlbank geçmişte belediyelerin patronuydu, şimdi belediyeler İlbank'ın patronu" dedi.

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Balcı ve Cemil Taştan tarafından kuruldu. 

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Trabzon Vakfıkebir'e otel projesi geliyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.

Muhammet Uğurcan Barman: Yatırımcının güveni sürecek!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman 15 Temmuz Cuma 2016 gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini değerlendirdi...

Muhammet Eyvaz: Çorum Alaca'yı yeniden inşa ettik!

Hizmete geldikleri 2009 seçimlerinde birçok proje için söz verdiklerini belirten Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 7 yıl içerisinde söz verilen projeleri tamamladıklarını, amaçlarının ise gelişen bir Alaca oluşturmak olduğunu söyledi.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Balta ilbank için ne dedi Haberi

Muhammet Balta ilbank için ne dedi

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta “Çevre ve Şehircilik'te 2023'e Doğru” başlığı altında Edirne'deki bölgesel sektör temsilcileri değerlendirme toplantısında biraraya geldi. Toplantıda konuşan Bakan Yardımcısı Balta;  bakanlığın kentsel dönüşüm projelerine büyük önem verdiğini belirterek bu çalışmaların siyasi bir proje olmadığını belirtti. 


Bakan Yardımcısı Balta dün Lalezar Restoran'da kentteki bölgesel sektör temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Balta buradaki konuşmasında, Ak Parti'nin yerel yönetimlere çok önem verdiğini ve kalkınmanın yerelden başlayacağı anlayışını taşıdıklarını söyledi.


Bakan Yardımcısı Balta, 2002 yılından bu yana yerel yönetimleri için reform tarzında kanunlar yapıldığını işaret ederek AK Parti iktidarı döneminde siyasi parti ayrımı nedeniyle bazı belediyelere ödenek gönderilmesi durumu oluştuğunu belirtti. Balta, şöyle konuştu;


"İlbank 2002 öncesinde iktidar partisi belediyelerinin bankasıydı. AK Parti iktidarı sonrası siyasi ayrım gözetmeden tüm...