08 / 05 / 2024

Muhammet Davut Mahdum

Muhammet Davut Mahdum

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Davut Temur  ve  Muhammet Taha Temur tarafından kuruldu.

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Fatih Davut Paşa Camisi ibadete açıldı! 

İstanbul Fatih'te bulunan ve tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Davut Paşa Camisi bugün ibadete yeniden açıldı. 534 yıllık bir geçmişe sahip olan caminin açılışında Kur'an-ı Kerim okundu.

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Muhammet Davut Mahdum Haberi

Muhammet Davut Mahdum

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü etüt araştırma, proje ve mimarlık hizmetleri ile mühendislik çözümleri hesap ve analizler yorum ve teknik raporların hazırlanması, 2.   Aplikasyon projeleri kontrol, izleme, uyarlama ve gözetim hizmetleri, 3.   Eğitim; İnsan Sağlığı ve Güvenliği, beşeri gelişim, kalkınma, yeniden yapılanma, kalite, yönetişim, mesleki ve teknik içerikli eğitim programları geliştirmek, eğitim kurumları tesis etmek,  eğitici eğitimleri ile eğitim odaklı faaliyetler, 4.   Her türlü ithalat ve ihracat faaliyetleri ;  madenler,  kıymetli taşlar, kereste, deri, zirai ürünler, tekstil, halı, hayvansal ürünler,  yağ ve et türevleri ithalatı,...