06 / 05 / 2024

Muhammet Fatih Çolak

Muhammet Fatih Çolak

Çolakoğlu Fatih Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Muhammet Fatih Çolak tarafından İstanbul Kocasinan'da 4 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Peyzaj alanlarında bunu yapın, yılda 600 bin TL kazanın

Site aidatlarının yükselişinde önemli kalemlerden biri de peyzaj masrafları. Ankaralı mühendis Fatih Çolak X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitelere peyzaj alanlarında uygulayarak para kazanacakları bir öneride bulundu. Yüzlerce takipçisi Çolak’ın fikrini onayladı.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can Seneger ve Muhammet Fatih Seneger ortaklığında kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Altuğ Çolak tarafından kuruldu.

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Burak Çolak, Fatih Çolak ve Yavuz Bülbül ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Asel Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Asel Emlakçılık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Erdeve tarafından kuruldu.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Çelik tarafından kuruldu. 

Taha Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taha Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Nazlı tarafından kuruldu. 

Fame Hafriyat İnşaat Oto Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fame Hafriyat İnşaat Oto Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çolak tarafından kuruldu. 

Kristal Proje Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Proje Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Güldamlası, Ramazan Yavuz, Fatih Çolak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beylikdüzü, Beylikdüzü Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesinde kuruldu.

Muhammet Fatih Çolak Haberi

Muhammet Fatih Çolak


Çolakoğlu Fatih Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile İstanbul Kocasinan'da kuruldu. 4 Ağustos 2014 tarihinde kurulan Çolakoğlu Fatih Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin yetkili ismi Muhammet Fatih Çolak.



Çolakoğlu Fatih Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...