17 / 05 / 2024

Muhammet Hisar

Muhammet Hisar

Hisarlar Yapı Limited Şirketi, Muhammet Hisar, Kemal Hisar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Profesör Ali Nihat Tarlan Caddesi'nde kuruldu.

Levent-Hisarüstü metrosu bugün açılıyor!

Levent’ten Hisarüstü’ne 6 dakikada ulaşımı sağlayacak mini metro bugün açılıyor. Açılışı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla bugün saat 17.00'de gerçekleşecek.

Levent–Hisarüstü mini metrosu 19 Nisan'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Levent – Hisarüstü bağlantısını sağlayacak mini metronun Pazar günü açılacağını söyledi. 19 Nisan'da açılacak mini metronun trafik yoğunluğunu azaltması bekleniyor.

Levent Hisarüstü metrosunda son durum ne?

Boğaziçi Üniversitesi metro hattı olarak da bilinen ve Mart ayında açılması planlanan Levent Hisarüstü metrosu'nun açılışı Etiler istasyonunda meydana gelen teknik aksaklıklardan dolayı 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcına ertelendi.

Beykoz Hisar Evleri cami tamamlama inşaat işi ihalesi 5 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Beykoz Hisar Evleri cami tamamlama inşaat işini 5 Mart 2015 tarihinde saat 11.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 75 günde tamamlanacak.

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

THK Şereflikoçhisar'da gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Ankara Şereflikoçhisar İlçesi'nde kargir evli bahçe nitelikli taşınmazın satışını 04 Mart 2015 Çarşamba günü saat: 14.00’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edecek.

Şereflikoçhisar demiryolu için bastırıyor!

Şereflikoçhisar’daki yerel yöneticiler, Yozgat, Kırşehir, Ortaköy, Aksaray, Ulukışla güzergahında planlanan tren yolu hattının ilçeden geçmesi için çalışma yürütüyor. İki ay içerisinde fizibilite raporu hazırlanması kararlaştırıldı.

Levent Hisarüstü metrosu ne zaman açılacak?

Levent - Hisarüstü Metro hattı ile 16 dakikada Taksim’e, 23 dakikada Yenikapı’ya, 33 dakikada ise Üsküdar’a ulaşılabilecek. Peki Levent Hisarüstü metro hattı ne zaman açılacak?

Muhammet Balta'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirtti..

Muhammet Balta inşaat sektörü ile buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta nşaat sektörü ile buluştu. Balta, "Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor" dedi.

Hisar Arkeoparkı için Bitinya'ya ilk kazma vuruldu!

Osmangazi Belediyesi, Hisar Arkeoparkı ile Bursa’nın Bitinya ve Bizans’tan Osmanlı’ya dek binlerce yıllık tarihini ortaya çıkarmak üzere…

Rumeli Hisarı onarılıyor!

Ana giriş kapısı, merdiven basamakları ve burçlarında tahribat tespit edilen Rumeli Hisarı' nın, konser alanı dahil can güvenliği nedeniyle kapatılan bazı bölümlerinde onarım çalışmaları başladı

Rumeli Hisarı Maya Sitesi'nde 2 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Rumeli Hisarı Maya Sitesi'nde bulunan 134 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 2 Şubat 2015 günü saat 09:00 ile 09:10 arası ihale ediliyor.

Muhammet Hisar Haberi

Muhammet Hisar
Hisarlar Yapı Limited Şirketi, Muhammet Hisar, Kemal Hisar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Hisarlar Yapı Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...