08 / 05 / 2024

Muhammet Naci Cinisli kimdir

Muhammet Naci Cinisli kimdir

Erzurum'da sosyal yardım kapsamında inşa edilecek konutların ülkemizde geçici koruma kapsamında bulunan sığınmacılara tahsis edileceği iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Depremzedelere TOKİ konutları verilirken ücret talep edilip edilmediği mecliste!

Depremzedelere TOKİ konutları verilirken ücret talep edilip edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! Marmara depreminin şiddeti 9'u bulacak! 

Uzman isimler, senelerdir büyük bir depreme gebe olan Marmara için sık sık açıklamalarda ve uyarılarda bulunuyor. Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! Marmara depreminin şiddeti 9'u bulacak!

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem bölgesinde inşaat Uyarısı! Acilen bakmanız gerek!

Kahramanmaraş'daki son depremlerin ardından, Prof. Dr. Naci Görür deprem bölgesindeki inşaat çalışmaları hakkında uyarılarda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür'den tam 5 ile deprem uyarısı! Hemen tek tek açıklanan bu illere bakın!

Kayseri'de peş peşe tam üç deprem meydana geldi. 4'ün üzerinde olan depremler vatandaşlarda da paniğe neden oldu. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür depremlere ilişkin değerlendirmeler yaptı. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı! Yer bilimciden deprem bölgesine şok uyarı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkımın ardından peş peşe uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı! Yer bilimciden deprem bölgesine şok uyarı! 

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

SON DAKİKA...Naci Görür'den Türkiye'ye kritik uyarı: 7.4 büyüklüğünde deprem ihtimali! Hemen tıkla, sen de öğren!

Deprem Felaketine Hazır Mıyız? Yer Bilimci Naci Görür'den endişe veren ifadeler resmen geldi. Orada 7.4 şiddetinde deprem bekleniyor. Hangi Şehirler Risk Altında? Alınması gereken önlemler neler? İşte Türkiye'nin en riskli bölgeleri!

Naci Görür: Şimdi Marmara'yı bekliyoruz! Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem tahminleriyle gündeme geliyor. Uzman isim riskli yerleri tek tek açıkladı! 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Naci Görür bu defa İzmir için uyardı! Hemen bu açıklamaya bakın!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür bu kez de İzmir'de olası depremin büyüklüğüyle ilgili konuştu. Naci Görür yaptığı açıklamada İzmir'de 6.0 büyüklüğünde deprem beklendiğini dile getirdi.

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Naci Görür’den bölgedeki başlayan inşaatlar için uyarı! Sakın beton dökmeyin!

Büyük deprem felaketinin olacağı konusunda daha önce peş peşe uyarılarda bulunan ünlü jeolog Prof. Dr. Naci Görür, bu kez de deprem bölgesinde başlatılan inşaat çalışmaları için hayati bir uyarıda bulundu: Sakın beton dökmeyin!

Muhammet Naci Cinisli kimdir Haberi

Muhammet Naci Cinisli kimdir

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Erzurum'da sosyal yardım kapsamında inşa edilecek konutların ülkemizde geçici koruma kapsamında bulunan sığınmacılara tahsis edileceği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Cinisli, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Partili Cinisli, ''Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda sosyal yardım çalışmaları çerçevesinde konut edindirme projesi geliştirdiklerini ifade etmiştir. Proje bünyesinde 3000 konutun inşa edilmesinin planlandığını kaydeden Vali Memiş, bu konutlardan 1000 tanesinin Erzurum'da ihtiyaç sahiplerine verileceğini, geri kalan 2000 konutun ise ülkemizde geçici koruma kapsamında bulunan sığınmacılara tahsis edileceğini ifade etmiştir.

Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş ayrıca bahse konu projenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı faaliyetlerden bağımsız olarak gerçekleştirileceğini ve projenin kendi girişimi işe Erzurum'a getirildiğini belirtmiştir.

Diğer taraftan söz konusu projenin...