19 / 05 / 2024

Muhammet Sacit Çelebi

Muhammet Sacit Çelebi

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te, Avcılar'da, Muhammet Sacit Çelebi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Osmancık Beylerçelebi Cami restore edilecek!

Osmancık Belediyesi, şehrin imajına deriştirecek yatırımlara devam ediyor. İlçenin sembollerinden Merkez Beylerçelebi Cami (Büyük Cami ya da Ulu Cami) restorasyonu ve çevre düzenlemesi ihale edildi.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri!

Fiyatların 69 bin 55 TL'den başladığı projede 5 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri...

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru yeri!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet konut; kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru yeri..

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları bugün başlıyor ve devam ediyor. Fiyatların 69 bin 55 liradan başladığı projede 5 adet daire satışta.

Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri!

TOKİ'nin Kırıkkale Çelebi projesinde yer alan 5 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri...

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet daire için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Muhammet Sacit Çelebi Haberi

Muhammet Sacit Çelebi

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Muhammet Sacit Çelebi Müdürlüğü'nde kuruldu.


Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...