10 / 05 / 2024

Muhammet Sağcan

Muhammet Sağcan

Giza Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yeşilkaya, Mustafa Safa Gölen, Kayahan Kıran, Muhammet Sağcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Borsada neler oluyor? Uzmanlar uyarıyor! Kısa vadeli dalgalanmalara dikkat!

Son zamanlarda borsada yaşanan satışlar ‘soluksuz bir şekilde artan borsada kâr satışları olarak’ yorumlanıyor. Yüksek enflasyon endeksteki trendin muhafaza edilmesine katkı sağlarken kısa vadeli dalgalanmalar küçük yatırımcının canını yakabilir.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdurrezzak Sağcan tarafından kuruldu.

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Sönmez, Murat Yılmaz, Mustafa Nihat Sütlaş ortaklığında kuruldu.

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Can Demir, Muhammet Sayit Can ve Şerif Can Kındıroğlu ortaklığında kuruldu.

Kira artışında ev sahibi ile uzlaşma sağlanabilir!

Pandemi döneminde kiralara yapılan zamlar birçok kiracının canını sıkıyor. Peki, kiralara yapılacak zamda ev sahibi ile nasıl uzlaşma sağlanır? İşte detaylar...

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Taşğın, Muhammet Taşğın ve Ramadan Uçar tarafından kuruldu.

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

Muhammet Sağcan Haberi

Muhammet Sağcan

Giza Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yeşilkaya, Mustafa Safa Gölen, Kayahan Kıran, Muhammet Sağcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.


Giza Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...