15 / 05 / 2024

Muhammet Salih Sancar

Muhammet Salih Sancar

Kalem Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık' ta Bağcılar, Fevziçakmak Mahallesi, Osmangazi Caddesi' nde kuruldu.

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Yıldız Mahallesi, Serencebey Yokuşu Fırat İş Hanı'nda kuruldu.

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

Saudı Amlak Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Saudı Amlak Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Hakkı Çelik ve Muhammet Salih Sancak imzasıyla kuruldu.

ABD Sancar Türk Merkezi'ne 2.5 milyon dolarlık yatırım!

Hürriyet Gazetesi'nin yazalarından Vahap Munyar bugünkü yazısında ABD'ye inşa edilecek Sancar Türk Merkezi'ni kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Aziz Sancar Araştırma Merkezi açıldı!

Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar, isminin verildiği "Aziz Sancar Araştırma Merkezi"nin açılışına katıldı. Sancar burada bir konuşma yaptı.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Mehmet Salih Çeçen'den yeni şirket!

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serhat Çeçen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu.

Salih Bezci: Ankara'dan en çok Araplar konut alıyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'dan en çok Iraklılar, Suudi Arabistanlılar ve Kuveytlilerin konut aldığını söyledi. Konut satışında Başkent ikinci sırada yer aldı.

Muhammet Eyvaz: Çorum Alaca'yı yeniden inşa ettik!

Hizmete geldikleri 2009 seçimlerinde birçok proje için söz verdiklerini belirten Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 7 yıl içerisinde söz verilen projeleri tamamladıklarını, amaçlarının ise gelişen bir Alaca oluşturmak olduğunu söyledi.

Salih Sağında Şehitler Haftası mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kutsal vatanımız için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Nevvar Salih İşgören Vakfı 2,5 milyon TL'lik bağışla tamamlanacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi içinde yapımına başlanan Türkiye’nin ilk Gen Araştırma merkezi, Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından 2,5 milyon liralık bağışla tamamlanacak.

Salih Sağında'dan Dünya Sağlık Günü mesajı!

Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisanʹın Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Salih Sancar Haberi

Muhammet Salih Sancar

Kalem Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Bağcılar, Fevziçakmak Mahallesi, Osmangazi Caddesi'nde kuruldu. 


Kalem Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; A- Yürürlükte bulunan hukiki düzenlemeler kapsamında kamu ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihte muhtemelen değerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri,gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması,gayrimenkul yönetimi ,fizibilite çalışmaları gayrimenkuller ve bunlara bağlı hakların hukuki durumunun belirlenmesi,gayrimenkuller ve gayrimenkullerle ilgili yatırım ve know-how sözleşmelerinin analiziproje değeri ve en iyi kullanım değeri analizi geliştirilmiş projedeğeri analizi eski eser gayrimenkullerin restorasyon restitüsyon proje değeri analiz gibi konularda değerleme ve danışmanlık hizmeti vermektir. 1.6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, Başta Belediyelere...