29 / 04 / 2024

Muhammet Subaşıoğlu projeleri

Muhammet Subaşıoğlu projeleri

DENİZLİ'nin Merkezefendi İlçesi İlbade Mahallesi'ne yapılacak aile sağlığı merkezi ile 5 mahallede ikamet eden vatandaşlara modern sağlık hizmeti verilecek.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Muhammet Subaşıoğlu projeleri Haberi

Muhammet Subaşıoğlu projeleri

AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlbade Mahallesi'ne yapılacak aile sağlığı merkezi için Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ile protokol imzaladı. Valilik'de düzenlenen protokol imza törenine Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, merkezin yaklaşık 600 bin liraya mal olacağını belirterek, "Bu merkez sadece İlbade Mahallemize değil Alpaslan, Yeni Mahalle, Gümüşçay ve Zafer Mahalleleriyle birlikte toplam 5 mahalleye hizmet verecek. Projeyi biz hazırladık. 3 katlı, asansörlü, toplam 500 metrekare alanda merkezimizi yapacağız. İçinde 2 poliklinik, 1 acil müdahale odası ve engellilerimiz için sosyal imkanların da olacağı bir bina olacak. En kısa süre içinde ihalesine çıkacağız" dedi. 


Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise belediyelerin de sağlık...