06 / 05 / 2024

Muhammet Uğurcan Barman

Muhammet Uğurcan Barman

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Türk gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisinin her zamankinden daha fazla yaşandığını söyledi...

Konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesi olumlu bir adım!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, konut satışında, belli bir limitin üzerinde gayrimenkul satın alan yabancılara TC vatandaşlığı verilmesi kararını olumlu bir adım olarak nitelendirdi.

Türk müteahhitlerden Bahreyn'e 20 bin konut!

Türkiye-Bahreyn İş Konseyi Başkanı Barman: "Bahreyn'de yaptığımız görüşmelerde bir süredir beklediğimiz, Türk firmalarının üstlenmesini istediğimiz 20 bin konutun müjdesini aldık" dedi.

Beytürk Orman Projesi'nde Ramazan fırsatı!

Türk inşaat sektörünün yerli ve yabancıya konut satışında önde gelen şirketlerinden olan Beyttıirk İnşaat, Ramazan ayına özel Beyttürk Orman projesinde yüzde 10 indirim yaptı.

Muhammet Uğurcan Barman: 2016 gayrimenkul yılı olacak!

Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, CNR Emlak Fuarı’nda sektör değerlendirmesi yaptı ve yeni proje planlarını aktardı.

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Uğurcan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Kana tarafından kuruldu.

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

Yerel seçimlerden sonra konut satışları yılın en iyi seviyesine ulaşacak!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında konut satışlarında hızla yükseleceğini söyledi... 

Konut satışları seçimlerden sonra artacak!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman konut satışlarının seçimlerden sonra artacağını söyledi.

Dev kampanya sonrası yabancıların konut talebi hızla arttı!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman "Dev kampanya sonrası yabancuların konut talebi hızla arttı" dedi..

Muhammet Uğurcan Barman Haberi

Muhammet Uğurcan Barman

30 yıllık bilgi, birikim ve deneyimle ülkemize değer katan yüksek kalite ve teknolojiye sahip projeler tasarlayan Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman: “Doların artmasıyla beraber lüks markaların önünde oluşan kuyruklar gayrimenkul piyasasında da gözlemlenmektedir. Türk gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisi her zamankinden daha fazla yaşanıyor.” Dedi.

Barman: “Şu anda Arap ülkelerinden gelen taleplere yetişmekte zorluk çekiyoruz, öyle ki bayram boyunca çağrı merkezimiz ve satış ofislerimiz yoğunluktan ve gelen talepten dolayı bayramın 1‘nci günü dahil gece 12.00’a kadar açık olacak. Şu anda birçok yatırımcı Türkiye’den konut almak, yatırım yapmak için adeta yarışıyor.” diye konuştu.

Türkiye’nin istikrarına güvenen Arap yatırımcı, doların artmasıyla beraber ilgisini daha da arttırdı. Özellikle Yemen, Irak ve Katarlı yatırımcıların ilgisinin her zamankinden...