10 / 05 / 2024

Muharrem Mutlu

Muharrem Mutlu

İzmit 28 Haziran Mahallesi’nde oturan Kartonsan emeklisi Muharrem Mutlu, bütün birikimini, yine aynı mahallede yeni başlayan bir inşaattan daire almak için kullandı ama dairesini 2 yıldır alamadı.

Muharrem Mutlu 2 yıldır evini alamıyor!

İzmit 28 Haziran Mahallesi’nde oturan Kartonsan emeklisi Muharrem Mutlu, bütün birikimini, yine aynı mahallede yeni başlayan bir inşaattan daire almak için kullandı ama dairesini 2 yıldır alamadı.

Mutlu Ofis konsepti Regnum Sky Tower ile hayat buluyor!

ABD ve Avrupa’nın önemli kentlerinde son yıllarda birbiri ardına yükselmeye başlayan “ Mutlu Ofis ” konseptinin Başkent Ankara’daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor.

Osmaniye'de Mutlu Şehir Masal Parkı'nın örneği yapılıyor!

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Muharrem Işık: Yol müteahhit sayısı 400'ü geçti!

Birçok kez gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde de CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, duble veya bölünmüş yollarda kalite ve maliyet konusunu gündeme taşıdı. ASMÜD Başkanı Ayberk Özcan'da önemli bilgiler verdi.

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Muharrem Akdemir: Zonguldak'ı yeniden dizayn ediyoruz!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ''Şehrin kentsel kimliğini koruyarak kalkman, katılımcı planlama ile gelişen, çağdaş şehircilik ilke ve esaslarının uygulandığı Zonguldak'ı yeniden dizayn edeceğiz'' dedi.

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Yusuf Mutlu: Fikirtepeliler çok şanslı, kısa sürede tüm projeler tamamlanacak!

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Mutlu Turizm Fikirtepe'de karma projeye başlıyor!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Mutlu, Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıkladı...

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.

Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Muharrem Mutlu Haberi

Muharrem Mutlu

Muharrem Mutlu (74), iki yıl önce, İzmit 28 Haziran Mahallesi’nde başlayan inşaatın müteahhidine 145 bin TL peşin ödeme yaparak, daire satın almış. Muharrem Mutlu, “Bana dairemi bir yıl içinde teslim edecekti. Aradan iki yıl geçti. Hala ortada bina yok. Daire yok. Ben 145 bin TL para yatırdım, hala kira ödemek zorunda kalıyorum. Yasal bütün haklarımı kullanıp, müteahhitle mücadele edeceğim” dedi.Kaynak: Parayı peşin ödedi, iki yıldır evi alamıyor 



Özgür...