16 / 05 / 2024

Muharrem Nadir Güllü

Muharrem Nadir Güllü

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Nadir Güllü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Nadir Güllü, Murat Güllü ve Ömer Güllü tarafından kuruldu.

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Nadir Güllü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İdris Güllüce: Deprem tecrübelerimizden faydalanın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta ile Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti.İdris Güllüce 'Deprem tecrübelerimizden faydalanın' dedi.

İdris Güllüce: Deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta’yı ve Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti. Güllüce, deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı diye konuştu.

İdris Güllüce'nin 9 Ağustos programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 9 Ağustos Cumartesi günü programı belli oldu. İdris Güllüce 9 Ağustos programı kapsamında Altınekin belediyesini ziyaret edecek.

Şanlıurfa Karaköprü Güllübağ'da 4.9 milyon TL'ye satılık üç adet arsa!

Şanlıurfa Karaköprü'ye bağlı Güllübağ Mahallesi'ndeki üç adet arsa toplam 4 milyon 973 bin 834 TL tahmini bedelle 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilecek...

İdris Güllüce bugün Kırşehir belediyesini ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi web sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. İdris Güllüce bugün saat 18:00 de Kırşehir belediyesini ziyaret edecek.

İdris Güllüce: İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. Doğru, dürüst, çağdaş, teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hemen hemen çıkmak üzere.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

Muharrem Nadir Güllü Haberi

Muharrem Nadir Güllü

Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Nadir Güllü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Nadir Güllü Yapı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, teçhizat, montaj, proje, müşavirlik, restorasyon, dekorasyon, onarım işlerinin yüklenimi altında bulunmak, gerçek veya tüzel kişilere ait gayrimenkuller üzerinde yapılacak veya satın alınacak veya kat karşılığında her türlü inşaatın yapımını üstlenmek veya kısmen yaptırmak, temin ve organize etmek. Bu işler tek başına veya başkaları ile alıp yapmak veya yaptırmak. Bu çalışmalarla ilgili her türlü izin ve çalışma belgesi almak, makine, teçhizat, iş gücü işletme ve yapım malzemesini ihraç etmek veya ithal etmek bu...