19 / 05 / 2024

mühendislik harikaları projeler nerede

mühendislik harikaları projeler nerede

Google’ın Earthview adlı projesi dünyanın bazı uydu görüntülerini fotoğraflara dönüştürdü. Birçok fotoğraf, büyük mühendislik projelerinin daha önce hiç görülmemiş kuşbakışı uydu görüntüleri. İşte o mühendislik harikaları projeler...

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Tecnicas Reunidas Projeler İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Tecnicas Reunidas Projeler İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tual Bahçekent: Dağ Mühendislik Bahçekent projesinin adı belli oldu!

Dağ Mühendislik, Bahçekent Flora ile girdiği İstanbul pazarında hedef büyüttü. Eş zamanlı 3 projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Dağ Mühendislik, bu projeler için toplam 2.2 milyar liralık yatırım planlıyor.

Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım'da!

Konya’nın en büyük inşaat yatırımcılarından Dağ Mühendislik, Emlak Konut ile birlikte projeler üretmek üzere İstanbul pazarına girdi. Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İşte dünyada iz bırakan mühendislik projeleri!

Google’ın Earthview adlı projesi dünyanın bazı uydu görüntülerini fotoğraflara dönüştürdü. Birçok fotoğraf, büyük mühendislik projelerinin daha önce hiç görülmemiş kuşbakışı uydu görüntüleri. İşte o mühendislik harikaları projeler...

Dağ Mühendislik Başakşehir'deki ihaleyi kazandı!

Konya'nın hızla büyüyen inşaat firmalarından olan ve İstanbul'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, İstanbul'da önemli projeler hayata geçiliyor.

Yücesoy Mühendislik'ten Karşıyaka ve Bornova'ya 2 yeni proje!

Yücesoy Mühendislik 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. İzmir'de hayata geçirilecek projeler Karşıyaka ve Bornova'da inşa edilecek.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihale tarihini 24 Haziran 2015 günü açıklamıştı. Açıklamaya göre, Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün yapılacak.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihale tarihi belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

mühendislik harikaları projeler nerede Haberi

mühendislik harikaları projeler nerede

Dünyanın en muhteşem manzaralarını görmek için uçağa binmek gerekmiyor. Google’ın Earthview adlı projesi dünyanın bazı uydu görüntülerini bilgisayardan indirilebilir fotoğraflara dönüştürdü.Birçok fotoğraf, büyük mühendislik projelerinin daha önce hiç görülmemiş kuşbakışı uydu görüntülerini içeriyor. Yani insanın dünya üzerinde bıraktığı ayak izlerini.






Al-Jawf Sulama sistemi, Libya

Al-Jawf Libya’da tümüyle sulama sistemine bağlı olan bir şehir. Fotoğraftaki altıgen şekiller Sahra Çölü’ne kazınmış 1 km çapındaki tarım vahaları.






Bölge neredeyse hiç yağmur almıyor. Su yeraltından çıkarılıyor. Bu sular yer üstü suları gibi yenilenebilir değil....