15 / 05 / 2024

mühendislik ve tasarım kongresi

mühendislik ve tasarım kongresi

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fehim Arvas tarafından kuruldu.

Liba Mimarlık Mühendislik Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liba Mimarlık Mühendislik Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Suat Dağlar tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydınlı ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Öner tarafından kuruldu.

Diriliş Tasarım İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Tasarım İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Çamyar tarafından kuruldu.

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgün tarafından kuruldu. 

mühendislik ve tasarım kongresi Haberi

mühendislik ve tasarım kongresi

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.


Prof. Dr. Şahin, yaptığı açıklamada kongrenin ana temasının "Mühendislik ve tasarım uygulamaları" olacağını söyledi.


Kongrede, farklı mühendislik dalları başta olmak üzere, mimarlık ve tasarım alanından çalışmalara yer verilecek konulara multidisipliner yaklaşımlar çerçevesinde hayat kazandırmayı hedefllediklerini ifade eden Prof. Dr. Mümin Şahin, şunları kaydetti:


"Kongrede, bir çok farklı mühendislik alanının bir araya gelerek ortaya çıkarmış olduğu uygulamaların başta alana ve tüm dünya insanlarına olan katkıları üzerinde durulacaktır. Ulusal ve uluslararası alanda yapılan mühendislik uygulamalarının bugünkü geldiği nokta ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmaların neler olduğu hakkında bilgi edinilecektir. Yine birbirinden değerli bilim insanının katılarak alana yönelik görüş ve önerilerini...