06 / 05 / 2024

Muhittin Dalgıç kim

Muhittin Dalgıç kim

TÜRKİYE Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen ihale ve imar kanunu ile ilgili toplantı Çeşme'de yapıldı...

Muhittin Dalgıç'tan Çeşme TOKİ açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, ilçede TOKİ'nin yapmayı planladığı ve yargıya taşıdıkları toplu konut projesine İzmir Valiliği'nce "ÇED raporuna gerek yoktur" şeklinde onay verildiğini bildirerek bu kararı eleştirdi

İzmir Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

İzmir Çeşme’de dar gelirliler için sosyal konut projesi inşa edilecek. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Reisdere Mahallesi’ndeki sosyal konut alanında düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Alaçatı'da imar planları ile tarihi evler koruma altına alınıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ‘Alaçatı ve Çeşme Kale Koruma İmar Planları’ ile tarihi evlerin koruma altına alınmasına öncülük ediyor. 

Çeşme'ye 400 sosyal konut müjdesi!

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Arsu Konut Yapı Kooperatifi Genel Kurulu’na katılan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, 400 sosyal konut müjdesini verdi. 

Ilıca Plajı’nı Çeşme Belediyesi 10 yıllığına kiraladı!

Çeşme Belediyesi, Ilıca Plajı’nı Milli Emlak’tan 10 yıllığına kiraladı. Başkan Muhittin Dalgıç, “Bizim yapmak istediğimiz, halkımızın ve konuklarımızın plajımızdan ücretsiz yararlanmasıdır” diye açıklama yaptı. 

Muhittin Dalgıç'tan Çeşme'de betonlaşma açıklaması!

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, basında çıkan ‘Çeşme betonlaşıyor’ açıklamalarına cevap verdi. Dalgıç, '‘Çeşme betonlaşıyor’ deniliyor. Bu mümkün değil'' açıklamasında bulundu.

Çeşme Eğlence Adası gürültü sorununu çözecek!

Çeşme'deki müzik-hane çatışmasına çözüm için bölgede eğlence adası oluşturulması fikri ortaya atıldı. Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ilçeyi geliştirecek projelere desteğe hazır olduğunu söyledi

Folkart'ın projeleri yasalara uygundur!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Muhittin Dalgıç: Çeşme 2016'da yeni bir vitrine sahip olacak!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, göreve gelişinin 1. yılında Gazetem Çeşmeye açıklamalarda bulundu. Dalgıç, her zaman temeli sağlam projelerle adım attıklarını söyledi.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Muhittin Selvitopu kimdir?

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kimdir? Muhittin Selvitopu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Selvitopu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhittin Selvitopu...

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Çeşme TOKİ planı askıda!

İdare Mahkemesinin 1/25 binlik planların yürütmesini durdurmasına karşın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, süreci devam ettirme kararı aldı. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç konu ile ilgili açıklama yaptı.

Muhittin Dalgıç kim Haberi

Muhittin Dalgıç kim
TÜRKİYE Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen ihale ve imar kanunu ile ilgili toplantı Çeşme'de yapıldı. 60'ı belediye başkanı olmak üzere belediyelerde görev yapan 350 yönetici ve personelin katıldığı toplantıda, Sayıştay ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uzmanların verdiği "İhale ve İmar mevzuatı" eğitimleri ilgi gördü. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, bu tür toplantıların yerel yönetimler arasındaki işbirliği ve dayanışmayı artırdığını dile getirdi. 


 Sabah...