29 / 04 / 2024

muhittin selvitopu imar planı

muhittin selvitopu imar planı

Muhittin Selvitopu, belediye binasının yanında bulunan MODEKO Iş Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda bölge esnafıyla bir araya geldi. Başkan Selvitopu, hedeflerinin gelişen, dönüşen, geleceğin Karabağlar'ını yaratmak olduğunu söyledi.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşümde kooperatif modeline ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev de bulunduğu zaman içinde kentsel dönüşüme ilişkin çalışmalarda iki yöntemi kullandıklarına dikkat çeken Selvitopu, kooperatifleşmenin henüz çok yeni bir yöntem olduğunu belirtti. Selvitopu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

İzmir Karabağlar'da üniversite arazisi tartışması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tamamının İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri Uzundere'deki 80 hektarlık alanın 42 hektarına, konut yapılmak istendiğini söyleyerek, "Askı sürecinde değerlendirmemizi yapıp, itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Kentsel dönüşümde uzlaşı şart!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka için hayata geçirelecek kentsel dönüşümde uzlaşı için çağrıda bulundu. 

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm uyarısı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yarısından fazlası konuta ayrılan Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının Demokrasi Üniversitesi’ne tahsis edilmesi durumunda, yaptıkları yurt binasını üniversitenin kullanımına açacaklarını söyledi.

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

muhittin selvitopu imar planı Haberi

muhittin selvitopu imar planı

Toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, MODEKO İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Demir, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Sözüpek, Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile iş merkezinde dükkanları bulunan çok sayıda esnaf katıldı. 

İş merkezinde 266 işyeri ve çok sayıda esnafın bulunduğuna dikkat çeken MODEKO İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Demir, esnafın sorunlarına ilişkin Başkan Selvitopu'nu bilgilendirdi. Talep ve önerilerini de Başkan'a ileten Demir, "25 yıllık iş merkezimizi ziyaret eden ilk belediye başkanısınız, size teşekkür ediyorum. Ayrıca komşumuz olmanız bizleri mutlu etti" dedi.

Karabağlar'ın iç ulaşım sorunu var


Esnaf ve MODEKO yönetimine kahvaltı daveti için teşekkür eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, iş merkezinin taleplerini ve önerilerini değerlendireceklerini, kısa sürede de çözüm üreteceklerini söyledi. Karabağlar'ı yerinde değişen, dönüşen...