06 / 05 / 2024

Muhsin Albayrak AB Grup

Muhsin Albayrak AB Grup

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

AB Grup'tan 15 Temmuz açıklaması!

AB Grup Holding 15 Temmuz basın bildirisi yayınladı.  AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak'' 15 Temmuz Destanı’nın 2. Sene-i devriyesini hüznü, heyecanı, coşkusu, onur ve gururuyla milletçe hep birlikte yaşıyoruz'' dedi.

Muhsin Bayrak kentsel dönüşümde gelinen noktayı anlattı!

CNR Emlak Fuarı'na katılan AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, gazetecilerle bir araya geldi. Bayrak kentsel dönüşümde gelinen noktayı ve sorunlu konut oranından bahsetti.

AB Grup Holding projelerini Emlak 2015'te görücüye çıkarıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak. 2015 Fuarı başlıyor. AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, fuar kapsamında gerçekleştireceği toplantıda, inşaat sektörüne dair analizleri aktaracak.

AB Grup Holding, Emlak 2015 Fuarı'nda 3 projesiyle yer alacak!

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek.

AB Holging Başkanı Muhsin Bayrak'a Kızılay'dan ödül!

Bağışları ile Kızılay’a katkı sağlayan iş dünyası temsilcileri Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. AB Grup İnşaatın bağlı olduğu AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ödül sahibi oldu.

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella Muhsin Albayrak'ta!

Dünyada 60 adet, Türkiye’de ise 1 tane bulunan ‘Bentley GT Cabrio W12 Marbella’yı test ettik. Bitlisli işadamı Muhsin Albayrak’ın sahibi olduğu bu aracın fiyatı 625 bin Euro. Kaskosu 106 bin lira, ilk bakımı ise 12 bin 500 lira.

Muhsin Albayrak AB Grup Haberi

Muhsin Albayrak AB Grup

Muhsin Albayrak kimdir?

Muhsin Albayrak, 1999 yılında İstanbul‘'da İnşaat ve Otomotiv sektöründe hizmet vermeye başlayan AB GRUP İNŞAAT'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. Muhsin Albayrak, aslen Bitlisli.


Son günlerde, sahip olduğu Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak'ın mesajı şu şekilde;


Muhsin Albayrak'ın mesajı:

"AB YASAM EVLERİ projesini yaptığımız, Yenibosna –Radar arazimizi de 2007'de almamıza ragmen elimizdeki projelerin yoğunluğundan dolayı 2013 yılında başlamış bulunmaktayız. Biz şirket olarak; dürüstlüğü ilke edinmiş, müşteri memnuniyeti ve dualarını almak bizlere ciddi anlamda güç vermektedir. 


Şirketimiz kuruluşundan bugüne kadar eksiksiz bir şekilde kendini yenileyerek büyümeye devam etmektedir. Şirketimize ait “HES” (Enerji Projeleri) mevcut ve devam etmektedir. Bizleri takip edin ve güvenin; Siz Değerli Müşterilerimize layık olmaya çalışacağız."



Türkiye'deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella Muhsin...