19 / 05 / 2024

Muhsin Kişioğlu

Muhsin Kişioğlu

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, son 10 yılı kapsayan dönemde Edirne'ye toplamda 200 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını söyledi.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Edirne Balkanlar'ın sağlık başkenti olacak!

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, son 10 yılı kapsayan dönemde Edirne'ye toplamda 200 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını söyledi.

Kişioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kişioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Kişioğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak 2015 tarihinde Eyüp, Esentepe Mahallesi, Erhan Sokak'ta kuruldu.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde satışlar başladı! Daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Mahallesi Evleri Sakarya Karasu' da bulunuyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Yeni Mahalle Ekşioğlu satış ofisi!

Ekşioğlu İnşaat imzasıyla yükselen Yeni Mahalle projesinde toplam 140 adet daire bulunuyor. Proje Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Yeni Mahalle Ekşioğlu satış ofisi adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesinin arka cephesinde orman yer alıyor. Proje denize de 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. "Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Karasu Yeni Mahalle Ekşioğlu projesinde daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlıyor!

Yeni Mahalle Ekşioğlu Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Projede toplam 140 adet daire bulunuyor. Karasu Yeni Mahalle Ekşioğlu projesinde daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlıyor.

Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle daire fiyatları!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeni Mahalle projesi Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Projede toplam 140 adet daire bulunuyor. Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Yeni Mahalle projesi daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı.Projedeki daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Özlem Çerçioğlu'ndan Kuşadası imar planı toplantısı!

Özlem Çerçioğlu tarafından Kuşadası imar planı toplantısı yapıldı. Kuşadası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı'yı Makamında Ziyaret Ederek yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı yaptı.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Muhsin Kişioğlu Haberi

Muhsin Kişioğlu

400 yataklı devlet hastanesinin açılmasıyla birlikte Balkanlar'ın sağlık başkenti olarak hizmet etmek istediklerini anlatan Kişioğlu, geçen yıl Edirne Devlet Hastanesi'ne soydaş 150 hastanın geldiğini bildirdi. 


Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu Başkanı Derya Sarılarlı ile yönetim kurulu üyeleri Edirne II Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu'nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan İl Müdürü Kişioğlu, Edirne genelinde sağlık alanında yapılan yatırımları değerlendirdi.

Edirne'de en son 1964'te sağlık ile ilgili yatırımlarda bir dönem yaşandığını ifade eden Kişioğlu, bir de 1985 ve 1990 yıllarında yatırımlar alındığını belirtti. 


Daha sonrasında her hangi bir sağlık yatırımı yapılmadığını kaydeden Kişioğlu, "Şu an Sağlık Bakanımız atandıktan sonra 400 yataklı bir hastane yapılıyor. Ve bitmek...