09 / 05 / 2024

Muhsin Kocataş

Muhsin Kocataş

Kocataş Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Kocataş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Piri Reis Caddesi'nde kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okay Kocataş tarafından kuruldu.

Evyar Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evyar Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Muhsin Salar tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ebru Meltem Kocataş tarafından kuruldu.

Mydem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mydem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Muhsin Demirtepe tarafından kuruldu.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10  bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kocataş tarafından kuruldu.

Muhsin Kocataş Haberi

Muhsin Kocataş

Kocataş Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Kocataş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Kocataş Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...