06 / 05 / 2024

Muhsin Özdemir

Muhsin Özdemir

Türkiye’de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirket olan Gaysan Mobilya’nın bu ürünü önemli ölçüde alan tasarrufu sağlamakta ve alternatiflerine göre aynı alanda daha fazla öğrenci barındırma imkanı sağlamakta.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Muhsin Erkoç: 10 milyon dolarlık yeni yatırım yapacağız!

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç konuştu.

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi!

Özdemir Grup imzası ile yükselen projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla!

Özdemir Grup Port Life Tuzla 'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede 2+1'den dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Gülten Özdemir: Seyrani Kocasinan'ın incisi olacak!

Muhtar Gülten Özdemir, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi.

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Abdulmuttalip Özdemir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Muhsin Özdemir Haberi

Muhsin Özdemir

Türkiye’de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirket olan Gaysan Mobilya,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite yurtlarında ranza sistemini kaldırma projesi üzerine harekete geçerek gardrop, yatak, çalışma masası, yüklük, ayakkabılık gibi fonksiyonları tek bir ünitede barındıran yurtlara özel bir mobilya üretti. Gaysan Mobilya’nın bu ürünü önemli ölçüde alan tasarrufu sağlamakta ve alternatiflerine göre aynı alanda daha fazla öğrenci barındırma imkanı sağlamakta.


Muhsin Özdemir ‘ Otel konforunda öğrenci yurduna varız’

Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı  Muhsin Özdemir, öğrenci yurtları için mobilya tasarımını yakından takip eden bir isim. Özdemir, kalabalık bir yurt ve yatakhane sistemini çözmek için kendilerinin harekete geçtiğini, AR-Ge çalışmalarını tamamlayarak bir öğrencinin ihtiyacı olan, gardrop, yatak, çılaşma masası, yüklük, ayakkabılık fonksiyonlarını bir ünitede biraraya...