12 / 05 / 2024

muhtar platformu

muhtar platformu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla “ Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz ” toplantılarıyla muhtarların her türlü sorununa çözüm bulmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam edi

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Çin Blockchain tabanlı ev kiralama platformu başlattı!

Çin'in e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba'da 3,5 milyon şirket faaliyet gösteriyor. Alibaba'nın sahip olduğu Ant Financial, bir Çin Blockchain ev kiralama platformu başlattı. 

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Farıd L.S Salama tarafından kuruldu. 

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

Otomatik gayrimenkul değerleme platformu: Endeksa!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren Endeksa.com, Türkiye genelinde konutların satış ve kira değerlerini otomatik olarak gösteriyor.

GYODER Gençler Platformu oluşturuyor!

GYODER gençlerimizi, Türkiye ekonomisine yön veren sektörümüzde “GENÇLER PLATFORMU” ile fark yaratmaya çağırıyor.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

muhtar platformu Haberi

muhtar platformu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla 2007 yılında Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Muhtarlar Hizmet Birimi”, muhtarların dilek, şikâyet ve önerilerini dinleyerek ilgili birimlere ulaştırıyor ve çözüm sürecinin takip ediyor. Bu kapsamda, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “Muhtarlarımız Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısının 25. sini Bakırköy muhtarlarıyla İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde, 26.sını da Sultangazi muhtarlarıyla İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya’nın başkanlığında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya’nın katılımıyla Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın düzenlendiği ilk toplantıya, Bakırköy muhtarları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Şehir Planlama Müdürlüğü, Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri katıldı.


Başkan Kadir Topbaş...