18 / 07 / 2024

Muhtarlık Akademisi ne öğretecek

Muhtarlık Akademisi ne öğretecek

Muhtarlık Akademisi nerede? Muhtarlık Akademisi, hangi üniversitede? Muhtarlık Akademisi ne öğretecek? Muhtarlar, Muhtarlık Akademisi'nde ne öğrenecek? İşte Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal'dan Muhtarlık Akademisi açıklamaları...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Uzungöl'de yıkımlar ne oldu?

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl'de yıkım çalışmaları hayal oldu. Peki 2018 başına kadar başlaması planlanan yıkımlar ne olacak?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Deniz sıfır konumda inşa edilecek olan Mesa Bodrum projesi Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahya muhtarlık binası açıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından onarımı yapılan Kütahya’nın Şaphane ilçesine bağlı İnceğiz köyü muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Pendik Belediyesi'nden üç yeni muhtarlık binası!

Pendik Belediyesinin Kaynarca, Orta ve Yayalar Muhtarlıkları için aynı tipte ürettiği prefabrik muhtarlık binaları tamamlandı.

Mardin'de ilk kez muhtarlık bürosu açıldı!

Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. Muhtar, boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp muhtarlık bürosu açtı...

Kastamonu'da kontrolsüz hafriyat dökümüne izin yok!

Kastamonu Belediyesi tarafından onaylanan ‘Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’yle ilgili yetkililer toplandı. Toplantıda, kontrolsüz hafriyat dökümüne izin verilmeyeceği açıklandı.

Muhtarlık Akademisi ne öğretecek Haberi

Muhtarlık Akademisi ne öğretecek

Muhtarlık Akademisi nedir?


Muhtarlık Akademisi, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal tarafından Eylül 2013’te açıklanan ve Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulacak akademidir


Muhtarlık Akademisi, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Muhtarlık Akademisi’ni şöyle anlattı;


"Muhtarlık, devletin temelini teşkil eden bir kurum, vatandaşlara gidecek hizmetin başlangıcı. Bu anlamda muhtarlık seçimlerini önemsiyoruz. Bilinçli toplumun oluşturlmasında muhtarlığın önemli bir yeri var. Yapılan görev hakkıyla yapılmalı. 


Anadolu Üniversitesi'nde Muhtarlık Akademisi'ni kurduk. Eskişehir'i bu anlamada pilot bölge yaptık. Amacımız halkımıza layık donanımlı muhtarların topluma kazandırılması. Seçimlerden sonra iller bazında muhtarları bilinçlendirme adına toplantılar düzenleyeceğiz, katılım sağlayanlara sertifika vereceğiz. Böylece muhtarlığı toplumda cazip hale...