06 / 05 / 2024

Muhterem Nur

Muhterem Nur

Müslüm Gürses ’le 30 yıl birlikte yaşadığı evinden ayrılıp İstanbul Beylikdüzün ’de yaşamaya başlayan Muhterem Nur’un yeni yaşamı İzzet Yıldızhan ’ın klip çekiminde ortaya çıktı.

Müslüm Baba’nın evinde klip!

İzzet Yıldızhan ‘Bakışların Bir Ok Sanki’ şarkısının klibini merhum sanatçı Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’un Beylikdüzü’ndeki evinde çekti. Çekimler sırasında Muhterem Nur duygusal anlar yaşadı.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa aldı!

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 5 milyon TL'ye Acarkent'teki bahçe katı dairesini satarak, 8.5 milyon TL'ye bahçe içinde yine aynı siteden villa aldı.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020!

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 ve TOKİ Artuklu kura sonucu listesi...

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Nur Gıda ve Kimya Sanayii Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gıda ve Kimya Sanayii Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sadık Karasu ve Halil İbrahim Karasu tarafından kuruldu.

Muhterem İnce kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem İnce kimdir? Muhterem İnce daha önce hangi görevlerde bulundu?

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi bugün satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Muhterem Nur Haberi

Muhterem Nur

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Müslüm Gürses'le yaşadığı Bakırköy'deki evinden ayrılan Muhterem Nur; Beylikdüzü'ndeki evinin kapılarını İzzet Yıldızhan'a açtı. Gürses'in seslendirdiği 'Bakışların Bir Ok Sanki' adlı şarkıyı yorumlayan Yıldızhan, klip çekimini Nur'un evinde gerçekleştirdi. Klipte rol alan Nur, şöyle konuştu: "İzzet, şarkıyı güzel okudu. Klipte rol almayı kabul ettim. Böyle bir şey yaptığım için Müslüm bana kızar belki ama İzzet'i çok seviyorum, onu...