22 / 05 / 2024

Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği cemiyeti

Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği cemiyeti

Belediye şehrin imarını gerçekleştiremeyince İstanbullular semtlerinin imarı için cemiyet kurmaya başlamışlar. Adaları Güzelleştirme Cemiyeti'nin kurulmasından sonra 1934 yılında Kadıköylüler, Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği Cemiyeti'ni kurmuşlar.

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Altının 6 gün sonra ne kadar olacağı az önce resmen açıklandı! Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının 6 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın...

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Herkes altını bir kenara bırakıp hemen gümüşe baksın! Gümüş hız sınırını aştı! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Yatırımcılar altın ve gümüş piyasasını merakla takip ediyor. Altın fiyatları bu hafta içerisinde hızla yükselmeye başlarken gümüş fiyatları da altından geri kalmadı. şu dakikalarda gümüş hızla yükseliyor herkes hemen gümüşe baksın! Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği cemiyeti Haberi

Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği cemiyeti

Kadıköy'de yeni bir cemiyet teşekkül etti.

Şehrimizi güzelleştirmek işinin yalnız belediye eliyle meydana gelemiyeceğini anlayan bir çok zevat, kendi semtlerinin imarı için yer yer teşekküller, cemiyetler kurmaya teşebbüs ediyorlar.

(Adaları Güzelleştirme Cemiyeti)nden sonra Çamlıca'da da bir teşekkülün faaliyete geçtiğini yazmıştık. Haber aldığımıza göre Kadıköyü'nde Mühürdar ile sahillerinin imarı ve güzelleştirilmesi için bu semtte oturan zevattan bazıları kendi aralarında bir teşekkül meydana getirmeğe karar vermişlerdir.

Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği ismini taşıyacak bu yeni cemiyetin nizamnamesi hazırlanmaya başlamıştır.

Akşam Gazetesi 9 Eylül 1934


Abdullah Kutalmış...