29 / 04 / 2024

Mühye Emlak Konutları Ankara

Mühye Emlak Konutları Ankara

Emlak Konut Ankara Mühye projesinin detayları belli oldu. Emlak Konut Mühye projesinde 1.901 daire ve 30 dükkan olacak...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Çankaya Mühye parselleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Mühye parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  3. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  3. Etap 1. Kısım projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 bağımsız bölüm 2019 değerleme raporu!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mühye Emlak Konutları Ankara Haberi

Mühye Emlak Konutları Ankara


Emlak Konut GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye Mahallesi'nde inşa edeceği projesinde detaylar belli oldu. Emlak Konut Mühye projesi 181 bin 728 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Konut ve ticaret alanlarının yer aldığı Emlak Konut Mühye projesi 24 blokta 1.901 adet daireden meydana geliyor. Emlak Konut Mühye ticaret alanında 30 dükkan olacak.


Emlak Konut GYO'nun kuralı satışa çıkaracağını belirttiği projede depo ve dükkan alanı toplam 10 bin metrekare olarak belirlendi.


2019 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen Emlak Konut Mühye projesinin Şubat 2017'de başlaması planlandı. Projede yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak alanlar olacak.



Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

Gülcihan...