04 / 05 / 2024

mühye otel projesi nerede

mühye otel projesi nerede

Ütopik Rekreasyonlar Yatırımları A.Ş tarafından, Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye Köyü'nde Diplomatik Otel projesi geliyor. 157 yataklı otel projesi Eymir Gölü'ne 150 metre mesafede yükseliyor...

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 4 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Selami Doğaç tarafından kuruldu.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Atakule GYO Mühye'deki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yeşilkent (Mühye) Mahallesi, 29519 Ada 1 numaralı parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

Emlak Konut Çankaya Mühye parselleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Mühye parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Mühye gayrimenkulünün 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 Ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 Ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

mühye otel projesi nerede Haberi

mühye otel projesi nerede


Ütopik Rekreasyonlar Yatırımları A.Ş tarafından, Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye Köyü'nde Diplomatik Otel projesi geliyor. 225 kişinin konaklayabileceği proje 36 bin 750 metrekare alanda hayata geçiriliyor. 


10 milyon TL proje bedeline sahip olan diplomatik otel projesi 157 odalı olacak. Projenin 90 odalı olan A blok apart 5 blok 67 odalı B blok kısmı 2 blok halinde tasarlandı. Bahçe kulübü olarak planlanan C blok ve diğer bloklar da 3 bodrum + zemin kat olarak inşa edilecek.


İki adet açık yüzme havuzu, yeşil alanlar ve rekreasyon alanlarını yer alacağı projenin içerisinden Oran - Eymir yolu geçiyor. Eymir Gölü'ne 150 metre mesafede yer alan projenin 100 metre güneyinden İmrahor Deresi geçiyor. 


Eymir Diplomatik Otel için halk toplantısı 7 Ocak'ta! haberi için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ /...