03 / 05 / 2024

Müjdat Tutkun

Müjdat Tutkun

BMS Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nazmiye Didem Erol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Müjdat Tutkun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İncel, Metin Bilen ve Yusuf Müjdat Kaya ortaklığında kuruldu. 

Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki imar hatası düzeltildi!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ne verilen yapı kullanma izin belgesine aykırı şekilde yapılan imar planı değişikliği 12 yıl aradan sonra düzeltildi.

Özbim Turizm Otelcilik İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbim Turizm Otelcilik İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Alat tarafından kuruldu. 

Destanlı Organizasyon Elektronik İnşaat Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlı Organizasyon Elektronik İnşaat Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Tokdemir tarafından kuruldu.

Öznur Tutkun, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nde çalışan Öznur Tutkun görevinden ayrıldı...

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Müjdat Gülmez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ABD'de konut alan Türklerin sayısı giderek artıyor!

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler, ABD'lilerin güven, hukuki sistem, tapu sigortası, değer artışı olan ve iyi getiri sağlayan gayrimenkul sattığını söyledi.

Müjdat Tutkun Haberi

Müjdat Tutkun

BMS Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nazmiye Didem Erol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Müjdat Tutkun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


BMS Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a- Türkiye Cumhuriyeti hudutları içerisinde veya lüzumunda dünyanın herhangi bir yerinde gayrimenkul geliştirme projeleri üretmek, projeler için tasarım, inşaat, onarım, yönetim, işletme ve bakım hizmetlerini üstlenmek veya yaptırmak  b- Ürettiği projelerin tamamını veya bir kısmını pazarlamak kiraya vermek, satmak c- Şirket her türlü resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat, onarım ve taahhüt işlerini yapabilir veya yaptırabilir,bir nakdi veya ayni bedel yada takas suretiyle veyahut kat, inşaat, arsa ve arazi karşılığı gayrimenkul alabilir, gayrimenkul yatırımları yapabilir, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkullere...