02 / 05 / 2024

Mükemmel Sarımsakçının gökdelenleri

Mükemmel Sarımsakçının gökdelenleri

ABD'de satın aldığı gökdelenlerle adını duyuran "Turkish Trump" olarak tanınan yatırımcı Mükemmel Sarımsakçı, portföyüne bir yenisini daha ekledi. Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı.

CardFinans müşterileri dikkat! Hesabınıza para gelecek!

Farklı alanlara yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren QNB Finansbank, şimdi de fatura ödemeye yönelik bir kampanya hazırladı. QNB Finansbank, fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 150 TL hediye edeceğini açıkladı.

Gümüş yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlayacak! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Tarih verildi...

Uzmanlar tarafından gümüşün yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlaması bekleniyor. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüşün yükseleceği tarih verildi...

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı!

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı... Hemen bakın...

Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak

Altın fiyatlarındaki düşüş bugün de devam ediyor. Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak.

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi hemen not altın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceği tarihi açıkladı. Hemen bu tarihi not alın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak.

Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Gümüşü olanlar hemen baksın! İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi! Gümüş fiyatları göreni buz kestirecek! 

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Emtiada neler oluyor? Altın, gümüş ve bakırda beklenen sıçrama ne zaman gerçekleşecek?

Emtia piyasalarında neler oluyor? Altın, gümüş, bakır, petrol, beklenen sıçramayı halen neden gerçekleştiremedi ve bu sıçrama ne zaman yaşanacak?.. İşte yanıtı…

Gümüş fiyatları darmaduman oldu! Gümüş alacaklar acil baksın! İslam Memiş rakam verdi!

Gümüş fiyatları bu hafta sert düştü. Bugün de gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ederek resimden darmaduman oldu! Gümüş alacaklar hemen baksın! İslam Memiş rakam verdi.

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

Altın Kahini İslam Memiş gümüşün geleceği yeni rekoru peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar tarafından merak edilen ''gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt verdi.  Gümüşün geleceği yeni rekor peş peşe açıklandı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın...

Mükemmel Sarımsakçının gökdelenleri Haberi

Mükemmel Sarımsakçının gökdelenleri

ABD'de gökdelen toplayan Türk yatırımcı Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı.


ABD'de satın aldığı gökdelenlerle adını duyuran "Turkish Trump" olarak tanınan yatırımcı Mükemmel Sarımsakçı, portföyüne bir yenisini daha ekledi. Alterra International'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sarımsakçı, Oklahoma'daki tarihi First National Bank'ın binasını satın aldı. Sarımsakçı, gökdelen için 25 milyon dolar ödedi. Binayı yenileyeceklerini dile getiren Sarımsakçı, "Bunun için 120 milyon dolarlık bir bütçe hazırladık" dedi. 1931'de tamamlanan Oklahoma'daki First National Bank gökdeleni 2 küçük binayı daha barındırıyor. 33 katlı ana binanın uzunluğu 150 metre. 


Empire State'e benziyor 

Diğer iki bina ise 14 katlı. Projenin ofis ve rezidans olarak hizmet vereceğini dile getiren Sarımsakçı, "First National Bank'ın binası, dünyaca ünlü Empire State'in bir benzeri" dedi. 


ABD'deki krizde bina topluyor

ABD'de başlayan...