11 / 05 / 2024

Mükremin Çepni hayatı

Mükremin Çepni hayatı

TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni kimdir? TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mükremin Çepni, ne zamandan beri TEDAŞ Genel Müdürü olarak hizmet veriyor?

6 Şubat depremlerinin denetçileri kağıt üzerinde!

Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan ve 50 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan 6 Şubat depremlerinin üstünden 1 sene geçmesine rağmen, ne yaşanılan acı ne de skandallar bitiyor. 

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferik Faruk Boyacıoğlu ve Mükremin atamaca ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en büyük 722 şirketi toplam karlarını yüzde 89 artırdı! 2022'de 722 şirketin karı 1,1 trilyon dolar oldu!

Tüm dünyada hayat pahalılığı kriziyle karşı karşıya kalınmışken, dünyanın en büyük 722 şirketinin, artan fiyatlar ve faiz oranlarıyla üst üste 2 sene 1 trilyon doların üzerinde aşırı kar elde ettiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Berr Levels Villaları'nda hemen tapu fırsatı!

Berr Yatırım tarafından hayat geçirilen Berr Levels Villaları Aydın ili, Kuşadası Güzelçamlı'da hemen tapu fırsatıyla satışta. Peki Berr Levels Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Berr Levels Villaları fiyat listesi.

Düğün hazırlığı yapanlara bir müjde daha! Hayat kurtaran detay

Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulamaya konuldu. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalatmış oldu.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Ekonomistler tek tek açıkladı! Hayat pahalılığı ve enflasyon artacak mı? 

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) araştırmasında enflasyon ile ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Peki hayat pahalılığı ve enflasyon artacak mı? 

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Sayan tarafından kuruldu.

Mükremin Çepni hayatı Haberi

Mükremin Çepni hayatı

Mükremin Çepni kimdir?

Mükremin Çepni, 30 Temmuz 1963 Kayseri doğumlu. Mükremin Çepni Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik mezunu. Mükremin Çepni, TEDAŞ Genel Müdürü.


Mükremin Çepni'nin bulunduğu görevler:

- 18.05.1987 TEK Yozgat İl İşletme Müdürlüğünde Mühendis

- 30.03.1990 Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Baş Mühendis

- 2002 Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş İşletme Müdürü

- 2004 Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Bilgi Teknolojileri Müdürü

- 05.05.2012 AYEDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlüğü

- 02.08.2013  Osmangazi EDAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı

- 05.08.2013 TEDAŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği

- 15.08.2013 TEDAŞ Genel Müdürü - Yönetim Kurulu...