06 / 05 / 2024

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme şirketi

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme şirketi

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Müzeyyen Tonyalı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan'da 330 adet gayrimenkul satıldı: 206.6 milyon TL'lik ciro!

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan ayına ilişkin satış rakamları açıklandı. Projeden bugüne kadar yapılan satışlar da belli oldu. İşte Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili o gelişmeler...

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 18 milyon 910 bin 348 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sajıd Alı tarafından kuruldu.

Çin'de boş mülk sayısı her geçen artıyor!

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande'nin iflas iddialarına yönelik kaygılar devam ederken mülk sorunu baş gösterdi. Ülkede Fransa, Almanya, İtalya, Birleşik Krallık gibi ülkelerin tüm nüfusuna yetecek kadar boş mülk bulunuyor. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Gayrimenkul yatırımcıları mülk yönetim hizmeti ile çare arıyor!

Kira getirisi için gayrimenkul satın alan yatırımcılar kiracılarla ilgili birçok sorunla uğraşmaktan artık bıkmış durumda. Zamanı olmayan bu yatırımcılar ise çözümü az sayıda profesyonel yönetim hizmeti veren mülk yöneticilerinde arıyor...

Mile Kurumsal Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mile Kurumsal Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Polat Erdoğan tarafından kuruldu. 

Dünyanın hangi şehrinden ne kadar mülk alabilirsiniz? 

Lüks bir mülk almak isteyenlerin aklına gelen ilk soru mülkün nereden alınacağınıdır. Lokasyona göre alınabilecek mülk alanının genişliği de değişiklik gösteriyor. 

1 milyon dolar ile hangi şehirden ne kadar mülk alınır?

Yapılan bir araştırmaya göre 1 milyon dolar ile Monaco'da sadece 16 metrekarelik bir mülk alanı alınabilirken, İstanbul’da 109 metrekarelik bir mülk alımı yapılabiliyor.

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme şirketi Haberi

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme şirketi

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Müzeyyen Tonyalı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.  


Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, 1988 Sokak No:4 Papatya 1.Residence Kat:5...