19 / 05 / 2024

Mulson Yaşam ödeme seçenekleri

Mulson Yaşam ödeme seçenekleri

Mulson Yaşam konutlarını tasarlarken İzmir Güzelbahçe'nin iklim koşullarına cevap veren, burada yaşayanları rahat ettirecek isimlendirmeyi yaratabilmek önemli bir girdi oldu. Mulson Yaşam projesinde son 29 daire alıcısını bekliyor.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor. Projede kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Aydos Country'de yaşam Haziran'da başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde yaşam Haziran ayında başlayacak. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Sierra Yaşamkent ödeme planı!

Sierra Yaşamkent ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Rüya Yaşam Evleri'nde stüdyo daireler 120 bin TL'ye!

Rüya Yaşam Evleri'nde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Ege Yaşam Evleri ödeme planı!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1, 2+1 ve 1+1 olarak tasarlandı. Ege Yaşam Evleri ödeme planı kapsamında vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Sefaköy Asude Yaşam nerede?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Sefaköy Asude Yaşam projesi 7 bin 40 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 114 adet dairenin yer alıyor. Peki Sefaköy Asude Yaşam nerede?

Mulson Yaşam ödeme seçenekleri Haberi

Mulson Yaşam ödeme seçenekleri

Çok katlı konut bloklarının dolaşım alanları yani merpen ve koridorları yarı açık alanlar olarak tasarlandı; böylelikle bütün dairelerden doğrudan açık havaya çıkılmasıyla her birinin sokağa açılan müstakil bir ev gibi hissedilmesi sağlandı. Yerleşimin hakim rüzgarının bu açık alanları yalayarak dolaşmasıyla İzmir ikliminde aranan serinlik bütün evlerin kapılarına uğrayacak. 


SOSYALLEŞME İMKANI 

Dolaşım alanlarını bağlayan açık merpen kovaları yapıların çatısında yaratılan manzaraya hakim bahçelerde sonlanmakta. Bu bahçeler burada Mulson Yaşam sakinlerinin sosyalleşme olanağı bulabilecekleri, rahatlama ve dinlenmeye yönelik ortak alanlar olarak düşünüldü. 

Çatı bahçelerinin yanı sıra zemin katta yer alan havuz, ve bir iç avluya açılan fitness salonu da ortak kullanılacak diğer alanlar. 

Deniz ve dağ manzarasına yönlendirilen dairelerin plan kurgusu, kapalı ve açık yaşam alanlarının birbiriyle kolaylıkla birleşebileceği içeriden dışarıya akan mekanlar olarak tasarlandı....