02 / 05 / 2024

Multi Development Hulusi Belgü

Multi Development Hulusi Belgü

Multi Development Türkiye’den 6 yeni projesinden 4’ünün inşaatına başladı. Forum Gaziantep 2013’te kapılarını açıyor... 44.500 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Forum Gaziantep’in yüzde 60’ı şimdiden kiralandı

Multi, Forum Gaziantep ve 3 projesini görücüye çıkarıyor!

Avrupa ve Türkiye’de sektör lideri, Forum Alışveriş Merkezlerinin geliştiricisi ve yöneticisi Multi Development Türkiye, 2012 yılının yarısını geride bırakırken, önümüzdeki döneme büyük projelerle giriyor

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Multi Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Multi Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahçekapılı tarafından kuruldu.

AND Development Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AND Development Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Liusong Zheng tarafından kuruldu.

Tenacity Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Tenacity Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret  Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fanjun Zeng tarafından kuruldu.

235 Development İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

235 Development İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 640 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Özsoy tarafından kuruldu.

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euromarine Development Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Xueming Feng tarafından kuruldu.

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Emmar Development Almodun Alsyahia İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile H. Mahmod Abaas Al-Jbuory tarafından kuruldu. 

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

Hulusi Şahin: Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşacağız!

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Cami ve Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Multi Development Hulusi Belgü Haberi

Multi Development Hulusi Belgü

Multi Development Türkiye, Güneydoğu’daki ilk projesini Gaziantep’te açıyor. 2013 Eylül ayında açılacak olan Forum Gaziantep, tarihi kent merkezi ve yeni yerleşim alanlarının birleşim noktasındaki konumu ile Gaziantep’in en prestijli ve güçlü çekim merkezi olacak. 44.500 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Forum Gaziantep’in yüzde 60’ı şimdiden kiralandı.