21 / 05 / 2024

Multi Turkey ödülü

Multi Turkey ödülü

Multi Turkey Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül aldı. Forum Kayseri ve Forum Kapadokya, Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonundan ödülle döndü.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Kalebodur Hexagon ile İyi Tasarım Ödülü kazandı!

Kalebodur, Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘ Hexagon ’ serisi ile ‘ İyi Tasarım Ödülü ’ ne layık görüldü.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

Silverline Ankastre İyi Tasarım ödülü aldı!

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı.

Multi Turkey’e Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül!

Multi Turkey Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014’te 2 ödül aldı. Forum Kayseri ve Forum Kapadokya, Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonundan ödülle döndü.

Mistral İzmir'e Avrupa'dan ödül!

Yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bu günün ve geleceğin en iyi yapılan olarak seçilen projelere verilen European Property Av/ards "Mixed-use Architecture Turkey" ödülünü aldı.

Mistral İzmir projesi Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden ödül aldı!

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bugünün ve geleceğin en iyi yapıları olarak seçilen projelere verilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Mixeduse Architecture Turkey" ödülünü aldı...

Multi Turkey ödülü Haberi

Multi Turkey ödülü

Forum Kayseri, Avrupa’daki ticari ve konut alanında yapılan projelerin ödüllendirildiği Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) organizasyonunda En İyi Perakende Geliştirme (Best Retail Development Europe) kategorisinde ödüle değer bulundu. Yerel ve modern çizgileriyle dikkat çeken Forum Kapadokya ise aynı organizasyonun Perakende Mimarisi (Retail Architecture Europe) kategorisindeki ödülün sahibi oldu.


Sektörün dünya çapında en seçkin organizasyonlarından biri olan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin ilk aşaması olarak düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde kazananlara takdim edilen ödül logosu, uluslararası ölçekte kabul sağlamakla birlikte üstün hizmeti simgeliyor.


Forum Kayseri ödüle doymuyor


Aralık 2011’de hizmete giren, 160 bin metrekare inşaat alanı ve 65 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu’daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200’den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturuyor. Forum Kayseri, daha önce de açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği...