02 / 05 / 2024

MULTITEXCO ikinci toplantısı

MULTITEXCO ikinci toplantısı

Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı kapsamında yürütülen ürün geliştirme projesi MULTITEXCO'nun ikinci olağan görüşme toplantısı ÇATIDER' in ev sahipliğinde Mimarlar Odası İstanbul Büyükşehir Şubesi'nde gerçekleştirildi...

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Milyonların gözü burada: Asgari ücret için ikinci toplantı bugün!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ekonomi gündemi ile Türk-İş'in ev sahipliğinde 2022 yılında geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi çalışması kapsamında ikinci toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Pera GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Pera GYO'nun 2 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurulun asgari toplantı nisabının sağlanamaması nedeniyle ertelenmiş, 29 Temmuz 2020 tarihindeki ikinci olağan genel kurul toplantısı ise gerçekleşti. 

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Cityscape Türkiye öncesi basın toplantısı 21 Mart'ta düzenlenecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ikinci buluşması öncesi bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı 21 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Torunlar GYO 5. Levent basın toplantısı ertelendi!

Torunlar GYO 5. Levent projesinin ikinci etabına yönelik 13 Nisan tarihinde düzenlenecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Battalgazi Belediye Meclisi Nisan toplantısında imar konuşuldu!

Battalgazi Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesi'nin 2015 yılı mali gelir ve gider ile hesap ve işlemler hakkındaki denetim raporu açıklandı.

Balıkesir Büyükşehir Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlık yaptı...

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi toplantısı gerçekleşti!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde çalışmalara başlanılan Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan hak sahipleri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Çömlekçi kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırmalara başlanacak olan ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapılacak!

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kamulaştırmalara başlanacak ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Mersin Büyükşehir Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Meclis toplantısında komisyon raporlarına ait 27, idari tekliflerine ait 4 ve gündem dışı 6 madde görüşüldü.

MULTITEXCO ikinci toplantısı Haberi

MULTITEXCO ikinci toplantısı

Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı kapsamında yürütülen ürün geliştirme projesi MULTITEXCO'nun ikinci olağan görüşme toplantısı ÇATIDER'in ev sahipliğinde Mimarlar Odası İstanbul Büyükşehir Şubesi'nde gerçekleştirildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, "MULTITEXCO Projesi ile Avrupa Birliği seviyesinde yeni norm ve kurallar oluşturulacak" dedi. 


Çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını ve çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), Türk inşaat ve çatı sektörü için araştırma geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. ÇATIDER bu doğrultuda AB 7. Çerçeve Programı kapsamında yürütülen MULTİTEXCO ürün geliştirme projesinin son toplantısına İstanbul'da ev sahipliği yaptı. Özellikle son 10 yılda gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmaları ile inşaat sektöründe kullanılan yapısal tekstil ürünlerinin çok geliştiğini belirten M. Nazım Yavuz, "MULTITEXCO projesinin amacı, inşaat sektöründe faaliyet gösteren küçük ve orta...