02 / 05 / 2024

Mümin Altunışık

Mümin Altunışık

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya birçok siyasetçi katıldı. Toplantıda Pursaklar'a yapılacak 4 yeni proje hakkında konuştu.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Togo Kuleleri krizi!

TOGO Kuleleri'nin yıkımı konusunda mahkemenin aldığı karara uyan ABB Meclisi'nin kararı, Genel Merkez tarafından değiştirildi. Konuya tepki gösteren AKP Başkanvekili Mümin Altunışık, istifa etti... 

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi 13-14 Kasım'da!

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

Manisa Mümin Özkasap Stadı yenilendi!

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'ndeki çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Biz görevimizi yaptık. Stat zemini komple yenilendi. Kale arkasına yeni tribün yapıldı. Şimdi sıra takımımızda ve taraftarlarımızda” dedi.

Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı!

Nevşehir'de bulunan Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı. Kentsel Dönüşümden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, görüşmede bulunulan hak sahiplerinden yarısının sözleşme imzaladığını belirtti.

1961 yılında İETT ve Sular İdaresi tek genel müdürlük olacakmış!

1961 yılında, Belediye bütçede tasarruflar sağlamak üzere bağlı kurumların durumlarını tespit etmiş. İki ayrı genel müdürlük halinde çalışan İETT ve Sular İdaresi'nin birleştirilmesi için çalışmalar yapmışlar.

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, M. Bilgehan Kozanoğlu, Orient Research Mühendislik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Zigana Tüneli 10 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ay kente yaptığı ziyaret sırasında projesinin tamamlanarak 10 Kasım'da ihaleye çıkılacağı müjdesini verdiği Zigana Tüneli, özellikle kış aylarında sürücülerin en çok zorlandığı yerlerin başında geliyor.

Ean Mühendislik Mimarlık Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ean Mühendislik Mimarlık Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Bozgeyik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Hüsnü Özyeğin Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara aldı!

Türkiye’nin en zengin işadamlarından ve Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, kendisine çok uğurlu geldiğine inandığı Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara geri aldı.

Finansbank Genel Müdürlük binasının Hüsnü Özyeğin'e satışı onaylandı!

Finansbank Yönetim Kurulu, bankanın eski sahibi Hüsnü Özyeğin'in Fibabanka için en yüksek teklifi verdiği Esentepe'deki Genel Müdürlük binasının satışını onayladı. Tapu için de tarih verildi...

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. "Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi", Karabük'te ziyarete açıldı. Müze, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce destekleniyor.

Mümin Altunışık Haberi

Mümin Altunışık

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Pursklar İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'na Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.


YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

Ankara Milletvekili Akdoğan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu büyük hareketin, bu büyük ailenin, bu camianın ve Türkiye'nin lideridir. Onun önderliğinde bu hizmet kervanı yoluna başarı ile devam edecektir" dedi. Programda söz alan Belediye Başkanı Çetin ise, ilçede devam eden hizmetleri anlatarak yeni projelerin müjdesini verdi. Çetin, "Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yeni Kreşler, Belediye Hizmet Binası, Yüzme Havuzu" gibi projelerin temellerinin yakın bir zamanda atılacağını açıkladı. Geniş bir katılımla...