22 / 07 / 2024

Münevver İşliyen

Münevver İşliyen

Denk Yatırım İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman İşliyen, Ömer İşliyen, Erdal İşliyen, Münevver İşliyen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de münevver Bağcı tarafından kuruldu.

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Bal tarafından kuruldu.

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YGT Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Mine İyidinç tarafından kuruldu.

Garipoğlu Ailesi’nin evleri icradan satılacak!

Münevver Karabulut cinayeti nedeniyle 1.2 milyon TL tazminat cezası alan Garipoğlu Ailesi’nin 20 yıl önce sözleşmeyle satıp tapularını vermediği evleri icradan satışa sunulacak.

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Münevver Üngür ve İbrahim Elkatmiş ortaklığında kuruldu. 

Alba Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Münevver Özgen tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

TBT Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TBT Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkan İşliyen tarafından 450bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Beykoz, Kavacık Mahalesi, Garplı Sokak' ta kuruldu.

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münevver Çakır tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Münevver İşliyen Haberi

Münevver İşliyen

Denk Yatırım İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman İşliyen, Ömer İşliyen, Erdal İşliyen, Münevver İşliyen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Denk Yatırım İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Şirket konusu ile ilgili her türlü yatırım yapabilir. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4-Türkiye...